Fredag :D :D

Publicerat: 2011-03-25 | 17:07:11 i skolan
Ja ni, veckans bästa dag;) Det enda trista idag var att solen inte sken lika mycket som igår..

Igår satt jag, Amanda, Maja, Emma, Victor och Louise och solade. Det var verkligen härligt att sitta i solen:) Nu är det äntligen vår!!


Och ingen skola blir det nästa vecka!! Då ska jag praoa på konsum med Amanda! :D Jag vet inte direkt om vi kommer ha roligt, men våran handledare lät jättesnäll i telefon och vi behöver inte börja förrän klockan 9 eller 10 och vi får sluta klockan 3;)

Bio-ändrade planer

Publicerat: 2011-03-23 | 19:38:40 i vänner<3
Istället för att ha konfa idag bestämde våra ledare att vi skulle gå på bio och se "Hur många lingon finns det i världen". Superkul ju!:D Tänkte vi idag i alla fall... När vi kom dit (ca en halvtimme innan filmen började) var det fullt med folk! Vi bestämde oss för att ställa oss i kön. Men vad händer då? Jo jag säger världens sämsta grej:
- Men vi skulle ju vänta på våra Hasse och dom där ute.. Vi kanske borde vänta på dom? Dom har ju säkert redan fixat biljetter!
Så vi går ut och väntar och kvart i kommer dom. Men vad har hänt då? Jo dom har inte fixat några biljetter, och gissa vad?? Jo nu är det slutsålt!! Hela biografen var fullsatt. Kul... -.- så vi fick åka hem igen. Åh varför var jag tvungen att säga att vi skulle vänta på alla andra? Vi kunde ju bara ha gått in! Men jaja, nu är det som det är.

Jag har precis kommit hem från den lilla turen till Torsås. Nu blir det väl en hemmakväll istället. Inte alltid helt fel, med tanke på att jag har lite ont i huvudet. Fast skulle hellre ha varit på bio x)

CASSANDRA HADE MED SIG CHOKLADPUDDING TILL BION xD NU VET ALLA DET :D

Vilken härlig lördag!

Publicerat: 2011-03-19 | 11:33:02 i vänner<3
Det snöade igår! Otroligt eller hur?! Nu när man trodde att våren var här. Idag på morgonen var det alldeles vitt ute. Suck:(:( Men gissa vad som hände sen? Det blev jättevarmt ute, så nu är snön nästan borta:D Det är så härligt ute! Jag, mamma och pappa var ute och grillade korv förut och sen bara satt vi och njöt av solen. Härligt! Om en stund ska jag gå ut och springa en runda, och sen ska jag sova över hos Louise:) Plus att nästa vecka har vi absolut inga prov som man måste plugga till. Vilken otroligt härlig lördag!:D

Haha ful xD


hehe...

Publicerat: 2011-03-18 | 23:36:59 i Ida ;D
Ja ni, eftersom jag inte bloggat på ett tag så tänkte jag att det kanske är dags nu;) Men jag har aldrig något schpännande att skriva!! Jo, idag efter skolan följde jag med Louise hem. Det var ju kul att höra henne berätta samma historia om och om igen x) Fråga inte... Mohahaha, imorgon är det lördag!! Har inga planer eller så, hade bara lust att påminna alla. Så att ni inte går till skolan imorgon menar jag;) Jag har verkligen inget vettigt att skriva.. Sitter bara här och tråkar. Det enda roliga är Victor och hans konstiga humor xD Men snart går väl han och lägger sig, så då får man ha tråkigt igen

Ja, jag har inte ens en intressant bild att visa. Så ja... Hej då gott folk:D

gott och blandat

Publicerat: 2011-03-06 | 21:04:56 i natur
Det såg ut som en vårdag igår:)


Idag är jag sjuk. Kan inte gå till skolan imorgon :/ Suck...

RSS 2.0