Mitt 2010

Publicerat: 2010-12-31 | 11:54:45 i Allmänt
Ja, idag är det sista dagen på 2010. Det känns lite konstigt.. Känns ibland som att tiden ligger ett steg före. Jag tänkte sammanfatta lite från mitt 2010. Inte det viktigaste, men det jag kommer ihåg just nu.

Januari

För flera år sen hade jag en bästis som hette jannica. Men när jag flyttade från Stockholm skildes vi åt...
Men nu hittade jag henne på bilddagboken! Vi fick kontakt igen, och senare i Januari var jag och hälsade på henne i Stockholm! Återigen blev vi som bästisar<3




Februari





Mars

En ganska rolig grej..
Vi var påväg till skolan, och när bussen stannar och alla ska gå ut så hamnar jag sist i ledet. Alla går ut ur bussen och precis när jag ska gå ut stängs dörrarna och bussen börjar köra iväg utan att jag har gått av! Det kanske inte låter så kul just nu, men vi skrattade åt det jättelänge xD


Jag får någon jättegalen idé och färgar mitt hår mörkt och en blond slinga mitt i allt!:o




April

En bild från när jag och Rickard letar påskägg på påskafton. Jag ser ju ut att ha jätteroligt...


Emmas filmkväll som var himla trevlig :) (Bilden är suddig för att mobilkameror suger)


Oförglömligt :D




Maj

Valborg.. xD


Jag och Amanda skaffade dom här små djuren tillsammans. Jag kommer ihåg att jag var nervös då, eftersom jag aldrig hade haft en kanin förut och jag visste inget om dom. Jag läste mycket böcker om deras beteende, men sen upptäckte jag att man visst förstod sig på dom. Det var ju inte alls svårt att ta hand om dom:P


Utklädningskväll xD Den här och många andra kvällar 2010 har tillbringats med dom här två. Och speciellt med Cassandra. Ni har gett mig några minnen jag aldrig kommer glömma:)


Hur kan man glömma dagen då vi blir riktiga bönder?:D Bäääää




Juni

Jag fyller fjortis!! ;)

Jag går ut 7:an!!!!!!!!!!!!!



Jag åker till Liseberg för en dag med Emma och Louise:D


Jannica kommer hit och hälsar på :)




Juli

Även sommaren 2010 tillbringades mycket på Sturkö!:)


Jag köper min allra första kamera. Stolt:D


Vattenfestivalen, inga vidare bra artister i år.. Men jag hade väldigt kul i alla fall:P


Baddags :D



Augusti

Vi åker till Stockholm och hälsar på våra gamla grannar =)


nya frisyrer xP


Jag var hemma hos Ida en dag och red för första gången på hela sommaren. Det var jätteroligt:D


En av många dagar som har spenderats ute i sommarvärmen med Cassandra<3

Jag börjar i 8:an!!!!!!!!!!!!!!!!!




September


Det är alltid så kul att åka och shoppa med Cassandra:D




Oktober
(bild saknas)
Jag praoar för första gången, på hamcafeet. Det var väl okej:)


Jag åker på mitt första konfirmationsläger och sover ute i minusgrader, också för första gången:D


Jag hälsar på Malin i Lund :)




November

Jag går bus eller godis för första gången xD Jag vet att vi är 14...


Årets första snö!


Pulkadag med Louise, Emma, Cassandra och Amanda :D




December

Emma hade en filmkväll igen, fast nu var det bara jag, amanda, Louise och självklart Emma;) Kommer nog inte glömma den i första taget...


De flesta i 8:an och 9:an gick ett luciatåg. Det var ganska mysigt:)


Dags att klä granen :D


En rolig julafton blev det även i år :)

Och nu är det nyårsafton. Jag hoppas ni har haft ett lika bra år som jag:D<3



nyår?!

Publicerat: 2010-12-29 | 23:38:27 i Ida ;D
Det är två dagar kvar till nyår och jag vet inte vad som ska hända då! Jag har verkligen inte lust att vara hemma. Vad hände med alla nyårsfester? Jag har verkligen lust att gå ut och ha en kul kväll med kompisar. Men det verkar ju inte vara något på gång. Fast egentligen om jag vill ha en fest så borde jag ju ordna en, men nej xD Det skulle inte alls bli lyckat... Eller jag vet faktiskt inte. Men nej jag ordnar helst inte en fest, inte helt själv iaf. men är det ingen mer än jag som vill göra något kul på nyår?


Vad ska du göra på nyår hade du tänkt?:) (svara i en kommentar, jag är nyfiken vad folk har för planer :D)

God jul!

Publicerat: 2010-12-25 | 11:59:10 i familj<3
Hej på er! Jag fick verkligen ingen chans att vara på datorn igår. Herre gud vem vill sitta vid datorn på julafton? :o Men jag hoppas att eran jul har varit bra. Det har min varit, fast som jag skrev innan blir det aldrig samma sak som när man var liten. Det är ganska trist att jag är yngst bland dom vi firar jul med, för om det är några småbarn med så ser man glädjen i dem och då blir man själv glad. Men mina julklappar.. Herre gud alltså!:D Jag kan knappt tro det själv, jag bloggar från en rosa liten dator just nu! Jag fick en dator i julklapp av mamma och pappa:O Alltså jag kan knappt tro det själv. Jag är jätteförvånad. Jag har aldrig ens bett om en egen dator, eller jo när jag var tio. Men jag blev verkligen jätteglad för den. Den här är det:


Förutom en dator så fick jag
ett monopol-spel och en bok om fysik och kemi från kjell och company av mamma och pappa.
ett par jättefina vinterskor av Rickard.
en parfym av Malin och Micke.
en morgonrock av farmor.
öronmuffar av Louise.
Duschtvål (som luktar jordgubb:o) av Amanda och Amanda.
ett halsband av Emma.
ett till halsband av Cassandra.

Tack, jag älskade alla presenter jättemycket :) Jag tog inte så många bilder igår eftersom man hade mycket roligare saker för sig, men några blev det ju;)
<--Jag vet inte vem det var men en uppstoppad tomte..? Usch vad äcklig den ser ut xD
<--Efraim xD

Hoppas att ni hade en riktigt fin julafton:D Ha nu en fortsatt trevlig jul!

dan före dan

Publicerat: 2010-12-23 | 19:52:38 i familj<3

helt överlycklig!!

Publicerat: 2010-12-22 | 15:33:43 i Ida ;D
Jag blev inte besviken... jag blev överraskad :o Alltså betygen.. Jag tycker jag fick bra betyg enligt mig:) De flesta verkade faktiskt vara nöjda. Nu återstår bara ett långt och skönt jullov. Och nu ska ag handla julklappar igen:D hej då gott folk och om vi inte hörs innan dess så ha en riktigt god jul!!

imorgon...

Publicerat: 2010-12-21 | 21:39:20 i skolan
Imorgon är det avslutning. Kul och skönt ska det bli, men samtidigt läskigt... Vi i 8:an ska ju få våra första betyg då:S Jag förväntar mig ett G i alla ämnen, så blir jag väl inte besviken xD Jag tror inte jag ligger på IG i något. Och nu när man får betyg för första gången tar alltid lärarna det lägsta dem kan ta. Det är för att eleverna inte ska sänka sitt betyg lite senare. Så om man ligger precis mellan G och VG i något så får man G den här gången. Om man ligger på samma i 9:an så får man VG. Och vissa lärare gör så att om man ligger på MVG så får man bara ett VG den här gången för att det inte ska sänkas. Och likadant om man ligger på VG, då kanske man bara får ett G. Jag drömde att jag fick IG i religion.. Det var hemskt xD Men alla ni som får era betyg imorgon, jag vet att många av oss säkert kommer bli besvikna, men du ligger egentligen högre än vad lärarna ger dig:)  Jag kommer bli besviken imorgon, även om jag säger att jag inte ska bli det så kommer jag bli det. Men det är bara att kämpa vidare. Jag hoppas ni alla får ganska bra iaf, för det är ni värda;) Ha det bra gott folk!

Maria!

Publicerat: 2010-12-21 | 19:05:56 i vänner<3
Jag, Louise, Amanda och Maja spelade in en film igår. Den är från en julmusikal, men vi gjorde om en scen. Maja pratar i början, men hon glömde bort vad hon skulle säga så ni kanske inte riktigt fattar xD och vi orkade inte spela in nytt. Hon skulle säga:
"Nu ska vi gå tillbaka 2000 år i tiden, till innan Jesus ska födas. Men det ingen visste var att Maria, Jesus mamma, hade en väninna med exakt samma namn! Båda hette alltså Maria. och här kommer historien om hur ängeln Gabriel berättade för Maria att hon skulle föda guds son"
Inte lätt att komma ihåg;) men nu kanske ni fattar. Kolla videon:


Asbra tjejer xD

Film :)

Publicerat: 2010-12-18 | 18:40:40 i Ida ;D

Visste ni att hela den här filmen finns på youtube? Fattar inte hur den ska kunna vara för småbarn.. Den är ju riktigt läskig :o Men otroligt bra! Rekomenderar den till alla. (klicka på bilden)

Smått och gott :)

Publicerat: 2010-12-16 | 18:03:42 i vänner<3
Hallå allihopa! Jag är på strålande humör:D Jag kan inte riktigt förklara varför, men en rolig sak är ju att Malin och Micke kommer imorgon;) Dessutom ska jag handla julklappar på måndag, och fråga mig inte varför men det är så himla kul! Älskar att handla julklappar. Och för det tredje kommer Rickard på måndag:D Bara roliga saker att se fram emot. Men det ska inte bli så mycket mer text i det här inlägget. Tänkte bara lägga ut lite bilder.
<--fula xD


Ha det bra!<3

Lussebak

Publicerat: 2010-12-12 | 17:47:48 i familj<3
Hallå där i vinterkylan! Gissa vad? Imorgon är det Lucia! :D det visste du inte va? Jo troligtvis vet alla det. Idag har jag och mamma, mest mamma, bakat lussekatter. hon gjorde själva degen och passade dem i ugnen. Det enda jag gjorde var att hjälpa till att forma dom, eller hur man nu ska säga. Jag har inte smakat någon än, men de såg riktigt goda ut!
<-- de ser lite ut som kanelbullar:P



Tog även lite fina kort på Shaggy ;)



Imorgon är det luciatåg :o av någon anledning känns det som att det inte alls kommer bli bra.. det kommer bli pinsamt att stå där när det inte blir bra. Men man kan ju hoppas... Vi får se imorgon. Hej då<3


filmkväll hos Emma :)

Publicerat: 2010-12-11 | 18:01:08 i vänner<3
Jaha, nu var det helg igen. Snart är det jullov... många skulle nog säga jippie men jag har inte så mycket att göra på loven :/ Fram till nyår är det roligt att ha lov, men sen i januari vill jag att skolan ska börja på en gång. Men iaf, igår var Emma helt ensam hemma. Så då bjöd hon mig, Amanda och Louise på filmkväll och vi hade superkul:) Roligast var det när vi tog bilder och försökte erövra soffan xD... fråga inte om det sista. Här kommer alla fall bilderna vi höll på att skratta ihjäl oss åt:


ja... det fanns fler men jag orkar inte lägga ut alla. Vi hade i alla fall jättekul igår! Ikväll ska jag åka pulka med Amanda (Nilsson). Det lär bli spännande;) vi ses!

världens svåraste prov!

Publicerat: 2010-12-07 | 17:58:03 i skolan
På torsdag (idag är det tisdag) ska vi ha svenskaprov på ordklasser. Vissa tycker att det är det lättaste i svenskan, i så fall måste ni ha det lättare än vad vi har det. Jättesvårt ju... Jag tror inte det är någon som tycker det är lätt. Substantiv, verb och adjektiv har jag full koll på. Sen kommer det in adverb, dem har jag börjat känna igen. Efter det så är det preposioner. Det finns vissa ord där som man är lite tveksam till om det är en preposion eller inte.. Och sen pronomen som är så olika, med många undantag och regler:S  Aja, förhoppningsvis går det bra. Jag önskar alla er andra lycka till. Och om ni kommer på något knep som gör det lättare, snälla berätta!:D

Hallå!

Publicerat: 2010-12-06 | 18:05:15 i Allmänt
Hallå på er denna vackra måndagskväll! Just nu skulle jag egentligen ha varit på skrivarkurs, men jag var så otroligt trött och fick huvudvärk så jag sket i det. Jag sitter här och skrattar åt en video sm heter sagan om de banlysta. Snälla säg att du har sett den:) Så troligt bra! Tyvärr så är bädda in koden spärrad här, så jag kan inte lägga in den. Men jag sätter in adressen istället. Och ni som inte alls fattar vad jag babblar om, så är det några som har gjort en parodi på sagan om ringen och den är verkligen jätterolig!

del 1:
http://www.youtube.com/watch?v=NOZ7wNSWTeg

del 2:
http://www.youtube.com/watch?v=EYfrun5nmYk&feature=related

Fast man måste ha rätt sorts humor och ha väldigt bra fantasi på ett sätt för att gilla de här videorna. Nu ska jag plugga till svenskaprovet. Hej då ;)<33




hade tråkigt x)

Publicerat: 2010-12-04 | 23:37:37 i Ida ;D

100 frågor


1. namn? - Ida

2. Ålder? - 14

3. Vart bor du? - hemma

4. Bor tillsammans med? - mamma, pappa, en hund och två katter

5. Färg på ditt hus? - Gult som är fult

6. Hus eller lägenhet? - Hus

7. När är du född? - 7 juni 1996

8. Klass? - 8A

9. Vilket år tar du studenten? - ähm... 2015 tror jag x)

10. Något jobb? - nja.. ibland, ibland inte

11. När gick du upp i morse? - vid 11

12. När ska du sova? - när jag blir trött..?

13. Duschat idag? - nej så jag stinker

14. Kramat någon idag? - inte idag faktiskt

15. Pussat  någon idag? - räknas djuren ?

16. Vad har du ätit idag? - mat

17. Dagens klädsel? - myspys

18. Dagens smink? - är 100 % sminkfri idag:D

19. Dagens sötnos? - Cassandra, för att hon pratar i sömnen

20. Dagens roligaste? - alla är tråkiga

21. Har du många vänner? - det tycker jag

22. Hur många har du pussat? - ingen aning...

23. Vem kramade du senast? - bobbo xD

25. Hur många har varit otrogen mot dig? - kanske... nej tror inte det xD

27. Har du pojk-/flickvän? - nej :/

28. Vem pratade du med i telefon senast? - mamma

29. Vem fick du senast sms ifrån? - Amanda N

favorit:

31. Film? - bögporr 2 xD haha näe, the phantom of the opera helt klart;)

32. Låt? - The music of the night av gerard butler

33. Mat? - lövbiff!!!!

34. Dryck? - cola, julmust och glögg...:) och två av dom får jag bara dricka en gång om året:(

35. Färg? - ljusblå!!

37. Stad? - Bergen kommer

38. Land? - Idaho xD

39. Ämne i skolan? - matte..:$

40. Människa? - everybody

senaste:

41. Personen du tänkte på? - Bara för att man tänker efter kommer man inte ihåg xD

43. Gången du spydde? - många år sen...

44. Gången du grät? - om fejktårar räknas så lyckades jag gråta igår. Bara för att visa Cassandra vilken talang för skådespeleri jag har 8D xD

45. Pizzan du åt? - Vesuvio... har ingen aning om hur det stavas

46. Gången du var i Göteborg? - i somras

47. Gången du var i Stockholm? - också i somras

48. Gången du var full - har aldrig varit det tack och lov;)

49. Gången du var hög? - samma svar

antingen eller:

51. Svart eller vitt? - det beror på vad...

52. Hund eller katt? - Hund

53. Ut och festa eller hemma och mysa? festa=supa sig så fulla att man inte kan gå hem, så blir det hemma och mysa. Annars ut och ha kul ;D

54. Tvspel eller datorspel? - datorspel

55. Singel eller upptagen? - upptagen

56. Hångla eller ha sex? - CASSANDRA!!

57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? -  hahahhaa helgon xD kul namn!

58. Ragga eller bli uppraggad? - uppraggad såklart :P

59. Big Brother eller Paradise hotel? paradise hotel

60. Blont eller svart hår? - svart :D fast blont är också snyggt men svart är coolt

61. Har du blåa ögon eller bruna? - blåa

62. Choklad eller lakrits? - åh nej:O den värsta frågan som kunde komma!! Kan inte välja mellan dom. Älskar både lakrits och choklad..

63. Göteborg eller Stockholm? - Stockholm! Världens mysigaste stad

64. Högerhänt eller vänsterhänt? - höger

65. Coca cola eller fanta? - Coooooooooola!!

66. Pizza eller kebab? - pizza :D

67. Randigt eller prickigt? - prickigt

68. Älska eller älskas? - älskas av någon man älskar :D

69. Leva eller dö? -  Har aldrig testat att dö så lite svårt att svara x)

antal:

70. Personer du älskar? - mer än 20 stycken.. orkar inte räkna x)

71. Personer du hatar? - ingen faktiskt

72. Gånger du varit full? - Sa jag ju..?

73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? - ingen x)

74. Glassar du ätit på en dag? - som mest 2 stycken

75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - rix fm och vattenfestivalen

76. Gånger du haft minnesluckor?- va?

77. Gånger du varit hög? - men allvarligt xD det var ju en sån fråga förut också!

78. Personer du saknar just nu? - Malin, Rickard, Jannica och Felicia <3

79. Gånger ditt hjärta brustit? - Många...

vem:

80. Vill du kyssa nu? - den jag vill kyssa just nu

81. Ska du träffa imorgon? - vet inte. Någon hoppas jag:)

82. Sjöng du senast för? - Kaninerna xD

83. Hade du senast en msn-konversation med? - Amanda

84. Senaste du spelade tevespel med? - Cassandra och Amanda (singstar) xD

85. Vill du ta med på resa nu? - Alla roliga ;D

86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Josse :o har velat det länge... xD

87. Förtjänar att dö? - konstig fråga..

88. Är söt? - Alla är söta på något sätt:)

89. Vill du sova jämsides med i natt? - Molly

vad:

90. Gör dig glad? - Det mesta

91. Gör dig ledsen? - När saker inte blir som man trodde

92. Vill du helst göra nu? - sova

93. Önskar du att du slapp göra? - plugga imorgon

94. Vill du ha nu? - happy ending

95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Filmen vampyrer suger

96. Längtar du till? - Till mitt happy ending och till julen :)

97. Tycker du om dina betyg? - Vi har inte fått våra betyg än men hoppas jag blir nöjd

98. Ångrar du i ditt liv? - En massa saker. Oftast att jag sa något som inte alls var taskigt men som någon tog illa upp för, då vill jag bara fixa det och göra det osagt. Och ibland när jag skämmer ut mig.. xD

99. Är det bästa som hänt dig?- Alla fina vänner <3

100. Hur mycket är klockan? - 23:38


jul, jul, strålande jul...

Publicerat: 2010-12-04 | 12:53:44 i Ida ;D

snart är det jul:) Det går verkligen otroligt snabbt. Redan fjärde december... Det är synd att julen inte riktigt är samma sak längre. När man var liten var ju julen helt underbar. Det är den nu med, men inte på samma sätt. Gaska tråkigt att det inte är så längre. Men man får väl göra det bästa av situationen. Vi kommer kanske att bli väldigt få den här julen. Men det blir nog mysigt ändå:) Och dessutom är det lite tid kvar. På måndag i skolan ska vi alla ha på oss juliga kläder. Hehe lite roligt faktiskt. Vi hörs! Hejdå och ha en fortsatt trevlig helg<3



RSS 2.0