Running scared

Publicerat: 2012-01-27 | 17:38:12 i musik
Har verkligen fastnat för den här låten!!!! Blir så glad av den^^

Ell/Nikki – Running Scared

Come to me, come to me tonight
Oh God, I need you, anyway
Baby, I just wanna be, be around you all the time
Oh God, I need you, oh…

I’m running, I’m scared tonight
I’m running, I’m scared of life
I’m running, I’m scared of breathing
‘Cause I adore you

I’m running, I’m scared tonight
I’m running, I’m scared of breathing
‘Cause I adore you

Come to me, come to me a bit more
Oh God, I need you
There’s nothing left for me to say

So rest on me darling, stay forever more
Oh God, I need you, I need you

I’m running, I’m scared tonight
I’m running, I’m scared of life
I’m running, I’m scared of breathing
‘Cause I adore you

I’m running, I’m scared tonight
I’m running, I’m scared of breathing
‘Cause I adore you

Oh, what I wouldn’t give away
To be your shelter and keep you safe
Keep you safe

I’m running, I’m scared tonight
I’m running, I’m scared of life
I’m running, I’m scared of breathing
‘Cause I adore you

I’m running, I’m scared tonight
I’m running, I’m scared of breathing
‘Cause I adore you

And I’m running
And I’m running scared
‘Cause I adore you


sovmorgon!

Publicerat: 2012-01-27 | 09:41:18 i skolan
Gud vilken lång sovmorgon jag har idag och varje fredag framöver! Vi börjar inte förrän vid halv 11. Klockan är halv 10 och jag sitter fortfarande hemma. Känns så gött! Får skjuts till skolan av Johns föräldrar som ändå ska köra honom till skolan och dom kommer inte förrän kvart över tio. Det är alltså en stund kvar^^ Vet inte vad jag ska hitta på fram tills dess.. Är så gott som klar med allt. Egentligen känns det ganska meningslöst att åka till skolan idag.

Bild
Lunch
Idrott
No (Biologi)

Sen slutar vi vid 20 över 2. Ska alltså vara där i knappt 4 timmar.. haha xD

Vi hörs! :D

I Will Always Love You!

Publicerat: 2012-01-24 | 18:21:27 i Älskling♥

Mammas presenter

Publicerat: 2012-01-23 | 22:06:36 i familj<3

Två vinglas och en bok jag skrivit i^^ Lite vad jag tycker om henne och så. Det verkade som att hon blev glad i alla fall. Hon frågade var jag hade köpt vinglasen för hon tyckte att de var så fina så att hon ville köpa några fler av den sorten xD Godatt mina trogna läsare!

Snö!

Publicerat: 2012-01-23 | 22:03:10 i vänner<3

Lite smått frusna som har snöbollskrig;)

Söndag

Publicerat: 2012-01-22 | 21:56:12 i Ida ;D
Dagen idag började inte speciellt bra. Mådde inte något vidare:S Jag ägnade förmiddagen åt att städa upp efter mina kaniner som haft väldigt kul och sprett ut halm över hela golvet. Har även fixat mammas present eftersom hon fyller år imorgon^^

sen blev det plötsligt bättre! Josse och jag bestämde att vi skulle gå på både stepp-passet och medel-passet efter steppen. Två träningspass på raken.. Så jag åkte till Josse vid 3 på ett ungefär. Så var vi där ett tag och vid kvart över 4 gick vi till sporthallen. Där mötte vi Louise. Steppen började inte förrän vid 5, men det är begränsat antal platser. Därför ville vi vara där i god tid. Men idag var det ingen konkurrens alls om att få vara med. Vi var totalt 6 personer plus en ledare och det finns ungefär 20 platser. Efter steppen var jag ganska trött, men ändå taggad för ett nytt pass.

Har fortfarande ont i benen efter all träning xD Riktigt trött är jag. Känns så skönt att ha kört slut på musklerna. När jag kom hem tog jag en dusch och käkade spagetti med köttfärssås, mums! Hade käkat någon macka innan jag åkte till Josse, och det är ganska lång tid mellan 3 och halv 9.. Inte undra på att jag var hungrig!

Nu är klockan snart tio och jag känner att jag nog ska gå och lägga mig nu^^
Älskling ringde precis för att säga godnatt och sa att jag ska tänka på honom, så att jag börjar tänka mer och mer och till slut inte kan somna.. -.- mycket lustigt..
<3333333

Godnatt :D

på bussen hem från kalmar

Publicerat: 2012-01-21 | 14:00:57 i Ida ;D
Jag sitter just nu på bussen hem efter att ha spenderat 3 timmar i Kalmar. Jag åkte in för att köpa en present till mamma som fyller år på måndag, men det slutade med att jag köpte upp hela stan xD jag som trodde mellandagsrean var över. Herre gud har aldrig varit med om så mycket saker för så lite pengar. Passade på att köpa lite som jag behöver, nu när jag ändå var i stan^^ hittade fina saker till mamma också. Hoppas hon blir glad! Just nu sitter jag som sagt på bussen och lyssnar på en tjej i 30 årsåldern kanske. Jag kan hela hennes liv nu xD hon har snackat i telefon med en massa olika människor. Hon har en son som heter Nils och ikväll ska han sova hos sin mormor och morfar, helt ensam. Hon är så stolt över att han vågar det. Han har aldrig varit borta från sina föräldrar förut. Den här kvinnan har varit hos frisören i kalmar. Hon skulle tagit bussen vid 12 men hon missade den. Så hon fick gå runt på stan i en timme och 20 minuter. Så hon hade inte kunnat köra sin dotter till fotbollen. Men hon hade tagit cykeln och cyklat dit själv. Haha xD Hade inget bättre att skriva om.. När jag kommer hem ska jag åka hem till victor och spendera eftermiddagen där^^ och nu ska jag fortsätta plugga biologi, har faktiskt med mig boken på bussen;) hejdå!:D

dryg dag

Publicerat: 2012-01-19 | 16:40:21 i skolan
Jag vet inte varför, men den här dagen har känts otroligt dryg! Mina ben har skakat hela dagen av rastlöshet. Jag fick sån lust att gå ut och springa en runda redan efter första lektionen.. Så det gick väl sådär med att koncentrera sig på lektionerna.

När jag kom till skolan idag såg min bänk inte så fin ut direkt..



Fastlimmat papper


Fastlimmad krita på min stol


Min stol fasttejpad i min bänk


Mitt lås igentejpat

Tog jättelång tid att få bort allt det här! Fortfarande spår efter fastlimmade pappret och kritan. jag nämner inga namn, men jag har mina misstanar om vem som kan ligga bakom det här..
Mycket lustigt ^^

Ikväll ska jag på stepp. Skönt att få träna benen!! Känner att jag har hur mycket energi som helst..!

Skönt att det är fredag imorgon också^^

dålig tidsuppfattning..

Publicerat: 2012-01-17 | 21:50:55 i Ida ;D
Så ironiskt.. Jag kollade på klockan: - Oj är den redan 22.00?! jag gick ner och borstade tänderna och lite sånt. Sen när jag kröp ner i sängen så insåg jag att jag kollat fel. klockan var inte 10, utan bara kvart över 9! Länge sen jag gick och la mig såhär tidigt ^^ jaja, haha godnatt! :D . . http://www.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D3X8gnsEMgUk&h=8AQH0CXxi . . Ligger och lyssnar på den här låten. Så otroligt vacker!

Söndag

Publicerat: 2012-01-15 | 15:56:12 i djur
Hej på er! Dagen idag började med min egna lilla ihopmixade smoothy ;)

En halv banan, en halv apelsin, ett halvt äppel, frysta blåbär, frysta jordgubbar, mjölk, fil, yoghurt (filen tog slut..)
Saken är den att jag hittade en massa halva frukter i kylen som ingen käkat upp. Då passade jag på att göra något sånt här av det^^

Jag har inga direkta palner för idag. Klockan börjar närma sig fyra nu. Vid halv 7 ska jag på ett träningspass i sporthallen. Måste nog tyvärr åka själv eftersom mamma ville se någon film i biografen istället :/ Förutom det så har jag städat rummet+kaninburen idag.

Ligga nära elementet :3 sötnos!

Min lördag

Publicerat: 2012-01-14 | 12:44:13 i familj<3
Snön låg faktiskt kvar idag.. inte mycket men lite är det^^

Idag vaknade jag upp med en otrolig träningsvärk i ben och armar! Antingen från stepp-passet i torsdags eller från gympan igår. Men det var iaf inget som hindrade mig, sprang ändå en runda idag på ca 3 kilometer. Inte superlångt direkt, men jag har ju inte sprungit på ett tag. Känns skönt att börja lugnt och sen öka på mer, vill ju inte få några skador.

Senare idag ska vi åka hem till Rune, min låtsasfarfar eller vad man nu ska säga;) Vi ska käka smörgåstårta. Mums! Jag har aldrig varit hos honom innan. Ska bli spännande att se hur han bor och så:)


Men innan vi åker ska jag nog slå iväg en signal till älsklingen^^

Haha älskar den här bilden xD Lilla surpuppan ;)

Ha en trevlig dag allesammans!

ett litet ögonblick

Publicerat: 2012-01-13 | 21:00:33 i Ida ;D
Varje litet ögonblick
kan göra skillnad.
Under varje litet ögonblick
så kan vi påverka vårt
och andras liv.
Det vi inte förstår
är att sakerna vi gör
under de här små ögonblicken
kan få så stora konsekvenser.
Hela vårt liv kan förändras
på bara några få sekunder.
Så le åt allt det goda
som livet erbjuder just nu.
Leendet kan bytas ut
mot tårar,
på bara ett litet ögonblick.

Promenad till Dalskär

Publicerat: 2012-01-13 | 16:50:00 i djur

Fredagen inleddes med en härlig promenad med min lilla favorithund^^ Vilken översvämning det var nere vid Dalskär! Gick inte att gå på gångvägen eftersom den var full med vatten. På vägen dit var det en jätteskön promenad, men på tillbakavägen blev det värre. Då kom den där blåsten in och mitt i allt så började det att snöa..? Vet inte om snön ligger kvar, såg inte ut så. Men vi får väl se imorgon bitti^^

Så var skolan igång igen då!

Publicerat: 2012-01-10 | 17:06:49 i skolan

Känns faktiskt lite konstigt att bara ha en termin kvar på den här skolan. Det har verkligen gått jättefort! Nu är det dags att byta skola för andra gången. Inget jag längtar efter direkt^^ Eller jo, på ett sätt, men det är så jobbigt innan alla har hittat sin plats och sådär. Jag ska troligtvis gå på Jenny Nyström. Vill det iaf! Fast alla säger att Kagg är bättre.. Men jag trivdes inte alls där :/ Tyckte inte om miljön eller själva byggnaden. Men alla säger att Kagg är mycket bättre än Jenny, men förstår inte varför. Samma utbildning, samma schema, samma allt! Är väl lärarna då kanske.. Men om man klarar av lärarna som Torskolan anställer så klarar man nog av vilka lärare som helst^^

Träningsdags!

Publicerat: 2012-01-09 | 17:39:57 i Ida ;D
Det känns lite sådär med att det är ett träningspass ikväll på friskis. Ett stationspass, så man tar ju ut sig rejält. Jag har cyklat idag, 2.2 mil eller något sånt, på trögaste växeln och i ganska bra tempo. Har ju inte hållit igång på ett tag..:$ Usch mina ben var som spagetti efteråt, och nu bara några få timmar senare ska jag träna igen. Känner mig redan helt färdig xD

Jag måste ju posa med mina snygga muskler ;)


Nu är jag redo! Dock väldigt trött fortfarande.. men jaja. Bara tuta och köra!

Ha en trevlig kväll! :D

RSS 2.0