Sammanfattning 2012

Publicerat: 2012-12-31 | 15:45:00 i Allmänt
En kväll som jag faktiskt kommer ihåg från januari var när vi var hemma hos min farmors "pojkvän" haha, kan man säga så?
Och att jag mötte en tjej där i min egen ålder som skulle välja Restaurang och Livsmedel på gymnasiet xD Och att den familjen var lite speciell som var där med oss...
Fråga mig inte varför jag minns det så tydligt xD
 
En annan grej jag kommer ihåg var att jag och en viss John Rooth började starta en stor grannfejd eftersom vi satt bredvid varandra i klassrummet. Bland annat så fick jag mitt lås tejpat... Det var helt omöjligt att få bort!!! Men roligt hade vi ;)
 
Snöbollskrig med Emma, Louise och Maja. Åh vilka minnen det här väcker!!
 
Och vi får inte glömma skridskoåkningen med Amanda och Louise när Victor plötsligt dök upp från ingenstans xD Och eftermiddagen som jag och Louise tillbringade hemma hos John när det första han gjorde var att välta ner en blomkruka. Herre gud, är det snart ett år sen?!
 
Våren kom tidigt i år. Jag och Louise var hemma hos Emma och red en dag. Första gången på länge som jag satt på en häst!
 
Vårens höjdpunkt! Lammen kom i slutet av februari! ^^
 
I mars hade vi tre stycken lamm som inte hade någon som tog hand om dem. Prick, Fia och Pär. Fias och Pärs mamma hade dött när hon skulle föda dem och Prick blev bortstött av sin mamma. Detta var självklart tråkigt, men ändå väldigt mysigt eftersom vi fick mata dem med nappflaska! Pär är tyvärr död idag, men Prick och Fia har vi kvar! Fia är en jättegosig tacka och Pär är vår nya Bagge ^^ Han är också hur go som helst!
 
Ja såhär såg jag ut i april...
 
Ridning hos Emma igen!!! :D Den här gången med hela gänget. Jag, Emma, Louise, Amanda och Josse. Saknar er mina gamla kompisar! :/ Saknar vårt gamla gäng! Trots att jag var beredd på att vi skulle splittras, men ändå :(

 
Åh jag kommer ihåg alla förberedelser vi hade för att sluta 9:an!! Helt klart den roligaste terminen på högstadiet! Jag kommer ihåg hur länge vi satt och diskuterade hur vår klasströja skulle se ut. Och till slut blev resultatet såhär:
 
Men jag får inte glömma alla Nationella prov vi hade!!! :O
 
Varenda gång jag visar Amanda den här bilden från maj så säger hon:
- Vi skulle ju göra en jättehög pyramid med en massa människor! :(
 
Mamma kom med de underbara nyheterna att vi skulle åka till Kreta i sommar! Kommer aldrig att glömma hur glad jag blev. Jag älskar verkligen Grekland! Skulle gärna vilja åka dit i sommar igen!!!
 

Jonathan leker twilight! xD
 
Spexfotot!!! Goda tider alltså! :D
 
Jag och mamma deltog i Margaretaloppet i Kalmar i år! Det var riktigt kul :) Tror att min tid blev 21.53 eller något sånt. Loppet är 5 km. Är ganska nöjd, men ska slå den tiden nästa år!
 
 Sen får vi inte glömma vår fantastiska musikshow också i slutet av maj! Där jag och Louise var de som höll i allt kan man säga. Vi som pratade och presenterade låtar och så. Det var lite pinsamt, men det verkade som att alla tyckte att vi var bra ;)
De här två bilderna är från Moas blogg. En tjej från min gamla klass ^^
 
Och så den viktigaste dagen på året. Idas 16-årsdag i juni ;)
Och mammas och pappas fina kort ^^
 
Vi gjorde faktiskt lite nytta sista skolveckan också :P Vi fick gå till Kvilla och lägga i stenar i vattnet för att det skulle bli mer strömt så att öringen skulle trivas bättre där. Även om det var lite jobb för sååå många elever. Vi gick ut i skogen ganska mycket och hade väldigt kul xD
 
Och så får vi inte glömma festen som vi hade innan skolavslutningen när alla skulle klä ut sig. Temat var reklam. Jag klädde ut mig till en tjej som gör reklam för apoliva ^^
 

Det var så kul att vi skulle få åka i en vagn när vi slutade 9:an. Så vi höll på att fixa den eftermiddagen innan avslutningen efter att ha varit i Emmaboda hela dagen och badat, spelat volleyboll och hoppat studsmatta! Framför vagnen sitter Jona och posar. Jag saknar verkligen min gamla klass ibland!
 

Moa har så bra bilder på hennes blogg, så snodde den här därifrån också faktiskt x)Ser ni mig i min röda klänning?
 
Och på kvällen efter detta så minns jag festen på Björkängen. Åh vad kul vi hade! Sista kvällen med alla 9or...
 
Midsommar!
 
Detta var en stor händelse! Första gången jag blir sjuk mitt på en sommar!
 
Jag och Rickard åkte till Malin i Lund i slutet av Juni och efter det följde Rickard med hit till Bergkvara!
 
Den här sommaren fixade jag och pappa en hel del här hemma! Mycket ute i ladorna och så.
 
Rickard och jag gjorde en hel badutflykter, dock var det så fruktansvärt kallt i vattnet. Det var däremot inte kallt på Kreta. Åh vad kul det var att vara där!
Behöver jag ens säga vad jag önskar mig i födelsedagspresent? ^^
 
My love <3 Jag insåg något det här året. Darn är inte alls så dålig som jag tyckte att han var när han var med i idol ;) Han var helt grym på vattenfestivalen! Ulrik Munter också, heh...
 
Min första natt i ett tält... Jag, mamma och pappa åkte iväg och campade i några dagar i slutet av juli. Riktigt kul och mysigt faktiskt!
 
Var jag och Amanda lite lagom roliga i somras eller? ;)
 
Jag kommer ihåg en grillkväll som jag, Josse, Louise, Martin och Filip hade i Söderåkra. Det var riktigt härligt! Speciellt när det gällde att hitta den perfekta grillpinnen...
 
Rix Fm!
 Galet vad mycket det händer på somrarna... De här Rix Fm spenderades med Louise och vi hade kul bland alla fulla ungdomar... Haha!
 
Jag och mamma var på utomhus-bio i augusti och såg the phantom of the opera. Självklart mötte jag Bobbo där också ^^
 
Jag... körde BÅT ut till GARPEN!!!
 
Och efter det här så började jag då gymnasiet. Kan ju ärligt säga att jag inte alls trivdes i början... Kändes som att nästan alla redan kände någon, och de som inte gjorde det hittade någon jättesnabbt. Men nu har det blivit mycket bättre tycker jag! Tycker om vår klass jättemycket :) Min dator också ;)
 
Jag kommer ihåg aktivitetsdagen och övernattningen i Nyttorp som skedde i slutet av Augusti. Det var då som jag pratade med många från den andra Naturklassen för första gången.. Kommer ihåg att jag hade jättekul den kvällen! :D
 
Men trots alla nya vänner så är det ju skönt att träffa sina gamla också ^^ Bilderna är från september.
 
En filmkväll med Amanda och Louise som jag sent ska glömma xD
 
Oktober-pluggis
Min fina vänner<3
 
Nettogänget... Haha! Vi campade utanför Netto xD
 
Min pappa på farsdag i november ;)
 
9orna skulle komma en dag till gymnasiet och kolla in skolorna. Jag som Ambassadör skulle självklart hjälpa till, och Therese också som ni kan se ;)
 
Kinamat jao!
 
Första snön kom tidigt i år.. Tidigt i december!
 
Min vackra familj på julaftonen! ;)
 
Det här året har varit väldigt blandat av olika känslor. Jag har varit jätteglad och jätteledsen. Men året började bra och det slutar förhoppningsvis bra, så vi får väl hoppas på ännu mer tur till 2013.
Gott nytt år allesammans!
 
 
 
 
 
 

Jag har levt hela mitt liv utan att veta om den här, och nu har jag hört den EN GÅNG och den spelas om och om igen i mitt huvud....

Publicerat: 2012-12-28 | 15:34:28 i sånt där jag skriver för att jag inte har något liv
 
 
Den sätter sig på hjärnan...
Hörde för för första gången igår, men den är tydligen jättekänd... :P

julafton

Publicerat: 2012-12-24 | 19:07:00 i familj<3
Här är ALLA mina presenter! Har nog aldrig fått såhär få paket förut. Nu märks det att jag böjar bli vuxen och får lite dyrare grejer istället x) Men jag är jättenöjd! Speciellt med mitt capo som jag längtat efter!
Oj vad stiligt!
 
Jag har haft en jättebra julafton med min trevliga släkt! ^^ Och nu ska vi ha det mysigt oh trevligt hela kvällen! Tjao!
Jao!
Kao....
 
God jul alla!! :D

Full fart inför julen!

Publicerat: 2012-12-23 | 14:58:34 i familj<3
Klockan är inte ens tre och jag känner mig redan helt slut...
Skulle utan tvekan kunna gå och lägga mig och sova i några timmar nu... Men det funkar inte när man har en massa kvar att fixa^^ Vi har avslutat vårt pepparkakshus, vilket vi stod och skrattade åt i flera timmar! Vi hade en så fin ritning, men sen var det något som gick snett... För det första blev det böjt och sen lossnade taket också så vi la bara på det xD Haha usch det ser hemskt ut! Men man ser i alla fall att det är hemmagjort :P
Var tvungen att visa hur fint pappa har gjort det i huset! Det ser riktigt juligt ut nu :)
 
Och här har vi mannen som alltid hjälper till så flitigt....
 
Nu ska vi klä granen, göra knäck och mozartkulor, pynta klart huset, städa klart, vissa ska slå in paket och vissa ska julrimma ;)
 
 
 
 

julpyssel!

Publicerat: 2012-12-22 | 17:01:54 i familj<3

 
 
Eftersom jorden inte gick under igår så verkar det som att vi ska få uppleva julafton det här året med. Så därför har vi fixat och donat en hel del idag! ^^ Men vi har mycket kvar att göra imorgon också....
 
 

21 dec 2012

Publicerat: 2012-12-21 | 23:52:41 i Allmänt
jorden gick inte under.....

Hej bloggen!

Publicerat: 2012-12-21 | 17:43:59 i Ida ;D
Nu är är fjortiz-ida i farten jao!
Jag är hungrig....
men istället för att vara som min mamma och bli grinig när jag är hungrig så ska jag vara rolig istället ;) Eller jobbig, det beror på hur man ser på det...
Igår slutade skolan och det kändes så skönt samtidigt som jag kommer sakna hela min klass under de här lediga dagarna..
Men vi hade en trevlig avslutning och allt avrundades med en tur till Espresso House med Amanda och Louise :) Det var mycket gott och trevligt!
 
 
Idag har jag varit i Kalmar på förmiddagen med Rickard. Jag hjälpte honom att köpa julklappar. Det gick bra och vi blev klara väldigt fort! Så då åkte vi hem och jag har faktiskt varit ganska flitig med att både städa mitt rum, Lakriz bur och ge fåren hö ^^ Efter det så anlände Malin hit, vilket var riktigt roligt! Vi gick ut och gick en promenad med Ella nästan på en gång. Det var riktigt kallt, det är så mycket snö! Men samtidigt så är det så vackert.
 
Jag känner att julstämningen börjar komma mer och mer nu! :D
 

Rickard är bäst! (Enligt hans egen åsikt...)

Publicerat: 2012-12-21 | 17:35:00 i familj<3
Nu har jag båda mina kära syskon här! Nöjd! ^^
Malin är grotesk! :O hahahaha!

Mina bästa bästisar!

Publicerat: 2012-12-17 | 22:14:45 i vänner<3
Louise heter hon, Louise heter hon,
Killarnas lilla gullegris.
Louise heter hon, Louise heter hon,
Hon har sina bitchiga "okej"
Louise heter hon!
 
Amanda heter hon, Amanda heter hon,
Hon bor i Bergkvara & kommer alltid att bo kvar.
Amanda heter hon, Amanda heter hon,
Gillar hon klumpar?
Nej för fan, nej för fan!
 
Glollo/Louise-Potatis/Loiiiis/Louis och Amen/Amadéus/Amändz/Amandus <3
 
 
 
 

Julstämning!

Publicerat: 2012-12-16 | 11:43:42 i sånt där jag skriver för att jag inte har något liv
Klar med inslagningen på julrimmet till alla paketen ;) Ganska nöjd faktiskt! Utom med mina urusla rim...
Men det blir bara kul om det inte är de bästa :P Då får vi något att garva åt i alla fall.. Som om det behövs när min lilla släkt träffas.. Men ändå ;)
 
Idag om exakt en vecka så är det 4 advent och dagen före julafton. Helt sjukt vad fort tiden har gått! Jag har snart gått en hel termin i gymnasiet. Har träffat många jättesnälla och superhärliga människor, både från min klass och från andra klasser och program. Det känns som att de här tre åren kommer att bli superhärliga! :D
 
Jag ser fram emot lovet, men ändå inte. Finns en hel del människor som jag kommer sakna! Men....
MINA SYSKON KOMMER NÄSTA VECKA!!!
Malin brukar läsa min blogg, så hon blir väl glad över att se hur mycket jag ser fram emot när de kommer och hur mycket jag faktiskt saknar henne och Rickard! Julen blir inte samma sak när inte de är här..
 
Det är inte samma sak utan:
*våra tjafs när vi bakar pepparkakshus,
*Våra förväntansfulla miner när vi ska gå ut och hugga julgranen och hur beslutade vi är om att hitta den perfekta granen! Dock slutar det oftast med att vi tar första bästa eftersom det är snöoväder....
*Våra skrattande sångröster till julmusiken som står på högsta volym när vi klär julgranen!
*Våra skrik som överröstar julmusiken när vi börjar bråka om hur vi ska lägga upp glittret i granen.
*Hur jag och Malin sitter och klämmer på paketen och beter oss som treåringar.
*Hur jag går runt och kittlar Rickard hela tiden bara för att det är så kul.
*Hur jag får en massa irriterade kommentarer när jag säger något "fel"....
 
Jag älskar mina syskon! <3
 
 
 
 

Så gulligt!

Publicerat: 2012-12-16 | 11:26:03 i djur
 

oj det var längesen...

Publicerat: 2012-12-14 | 19:41:35 i Allmänt
Ja jag har inte bloggat på några dar...
Ibland är jag jätteflitig och ibland känner jag att jag gör det senare och sen blir det aldrig av. Jag kan bara säga en sak, jag är klar med alla julklappar!!! :D Gick på stan med Alicia idag och shoppade allt. Yes!
 
Ja så intressant var detta....
Ska bli bättre på att uppdatera från och med nu ;)
Vet att jag har lovat det många gånger, men nu menar jag det!

så gick det med min "ta det lugnt trötta Ida, natten mellan lö-sö får du sova 15 h om du vill"-plan..

Publicerat: 2012-12-09 | 04:26:58 i Allmänt
har sett fram emot söndagen jättelänge!!!
Att äntligen få sova ut.
Hade planerat att lägga mig hyfsat tidigt och sova så länge jag ville på morgonen.
Det blev inte riktigt så..
Klockan är 04.30 just nu.
Vet ni hur mycket jag har sovit?
Nada....
La mig vid 00.00 kanske, och har inte kunnat somna.
Blir yr när jag sätter mig upp, men när jag ligger i sängen är jag hur pigg som helst.
har läst, det hjälper inte för jag kan inte koncentrera mig på texten eftersom jag är så trött.
Har legat och blundat, men somnar aldrig!
Musik hjälper inte.
en film hjälper inte
inget hjälper!
Kommer ju sova hela dagen imorgon....
hade det varit skola imorgon så skulle jag gått upp om en och en halv timme.
Är glad att det ändå är söndag imorgon...
 
 
 
 
 

Bekvämt..?

Publicerat: 2012-12-04 | 22:05:25 i djur
Kerstin hittar då de allra märkligaste sovplatserna...
 
Usch alltså vad mycket sömn jag har att ta igen... Somnade på bussen till och från skolan samt kände mig helt slut på kemin...
Så nu lägger jag undan pluggandet och säger godnatt!

En promenad i vår lilla by denna snöiga dag

Publicerat: 2012-12-02 | 16:26:00 i Allmänt







Vackert!!!

RSS 2.0