29 november

Publicerat: 2010-11-29 | 18:19:32 i Ida ;D
Värst vad jag har blivit aktiv när det gäller bloggandet;) Bara för att jag inte har något bättre för mig. Fast jag borde egentligen fortsätta plugga. Har eng-prov imorgon. Men jag har hållt på i två timmar nu och behöver verkligen en paus! Snart är det jul:D 1:a december på onsdag. Fast det är dumt att förstarta med julfirandet, men jag kan bara inte låta bli. Julstjärnor i varje fönster, snön som glittrar på marken, julsånger som bara poppar upp ihuvudet. Nej man kan inte motstå att börja fira redan nu. 

Ha det så bra tills vi hörs igen!<3

Pulkadag

Publicerat: 2010-11-28 | 13:40:52 i vänner<3
Igår var jag, Louise, Emma, Amanda och Cassandra och åkte pulka vid skolan ;) Det var inte första gången i år för mig, men faktiskt den roligaste gången :D Kunde dock ha varit lite mer vansinnesåk, men det verkar jag vara ganska ensam om att vilja göra. Jag måste bara berätta att när vi var där så mötte vi två ungar och vi började ha snöbollskrig med dom.. xD Och dom gav oss smeknamn, gissa vad emma fick heta? Skrevtjejen xD Jag tror hon fick heta det för att dom två ungarna trodde att dom träffade henne i skrevet med snöbollar. Fast det gjorde dom inte, men det var ändå kul. Här kommer lite bilder:
<--GLÖGG :O SÅ GOTT!!!!

film :D

Publicerat: 2010-11-27 | 13:22:46 i vänner<3

Äntligen! :D

Publicerat: 2010-11-24 | 17:09:50 i vänner<3


Ja såhär såg det ut i morse när jag skulle gå till bussen:P Äntligen snö!! Här brukar det inte komma snö förrän i slutet av december. Nu är det den 24 nov, en månad kvar till julafton:D Den här dagen i skolan har spenderats väldigt mycket utomhus. Och det blev faktiskt lite bilder på mig, Louise och Amanda:) och lite annat...

prinsessan och grodan

Publicerat: 2010-11-20 | 19:12:07 i vänner<3
Hallå! Ska snart hem till Cassandra och se på film. Prinsessan och grodan tror jag den heter. Den är jätterolig ju xD Och dessutom kommer hon berätta lite om en viss person... hehe grattis Cassandra!:D Jag hoppas att ni blir tsm en vacker dag<3 Och nu kan alla läsa om det... Hehe det är så kul att skämma ut dig lite ;D Men jag är bara glad om du hittar kärleken:) För det är verkligen svårt om man tar den på allvar. Så jag hoppas det blir ni. Plus att jag önskar mig en ny killkompis.. xD Du kan aldrig få en kille utan att han och jag blir bästiar. Det funkar bara inte;) Hehe nä skoja bara, men det skulle vara kul om han var rolig :3 Aja gott folk! Nu när jag har lagt ut Cassandras privatliv på min blogg sticker jag hem till henne ;D hej då!!
(en bild på mig och Cassandra på halloween)

Lördagsfilm

Publicerat: 2010-11-20 | 12:48:24 i Ida ;D
En av de roligaste filmerna som finns, och hela finns på youtube uppdelad i olika delar ;D





Hoppas ni kollar en stund på den superroliga filmen xD


Dag med Louise :)

Publicerat: 2010-11-13 | 22:02:37 i vänner<3
Hallå! Idag har jag tillbringat dagen med Louise. Jag kom till henne vid 1-tiden, och så var vi där i en timme eller så, sen åkte vi in till Torsås av någon anledning och gick runt där xD Fast vi gick på pizzerian. Det var gott.....;) Här kommer lite bilder:
<--måste serriöst vara världens fulaste bild xD Titta! Haha herre gud!!
<--sista dagen Louise har sitt coola hår :(
<--babblar på x)


vad äckligt pizza ser ut xD

<--var tvungen att ta den igen xD hahahahahaahahahahahahahahahahahahahaha!!

Hej då gott folk :D

min ring är borta!!:O

Publicerat: 2010-11-07 | 12:45:48 i Ida ;D

Min fina ring som jag köpte på marknaden är borta!! :( Jag kan inte hitta den någonstans. Igår kväll (lördagen den 6/11) var jag ute och gick en runda med Amanda (nilsson) och då hade jag den på mig. Vi gick och hälsade på Amanda (Åkerström) och då vet jag att jag hade den på mig. Men sen efter det har jag ingen aning om hur den mystiskt försvann... jag har för mig att jag inte orkade ha den på mig så jag la den i jackfickan, men den ligger inte där och jag har inte glömt den hos Amanda. Jag har letat överallt i huset och i alla fickor på tröjorna jag hade på mig, men den är som spårlöst försvunnen:'( Jag börjar ana att jag har tappat den. Om någon av er som bor på samma ställe som mig ser en ring som ser ut som den på bilden, snälla säg till mig på något sätt! För jag älskar den här ringen. så ser ni den snälla ring/messa mig, be någon ni vet är min kompis att kontakta mig eller skriv en kommentar på det här inlägget. Tack för att ni läste!<3

RSS 2.0