Jag får aldrig nog av den här låten!!

Publicerat: 2012-07-31 | 23:29:13 i musik
 
 
Forever all I want
is you be by my side
but I can't wait to long <3
 
 

Ich habe mit meinem freunden gegrillen

Publicerat: 2012-07-31 | 22:59:46 i vänner<3
Und es war sehr kalt! Aber es hat spaβ gemacht! Wir haben wurst gegrillen.
Tog inte så många bilder direkt...
Vi blev inte så många. Bara jag, Louise, Josse, Martin och Ugge ^^ Men det var ett lagom stort litet gäng ;) Det var väldigt trevligt! Vi grillade korv och halomi (ost). Jag åkte till Louise en stund innan och var hos henne en stund på kvällen också. Känns nästan som att jag bor hos henne nu ;) Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra om jag ska vara ärlig.. Har absolut inte lust att bara sitta hemma!!

Dag i Övraby ^^

Publicerat: 2012-07-30 | 17:54:06 i vänner<3
Har varit hos denna primadonnan idag ;) Var hos henne en stund idag, för hon skulle iväg på någon fest ikväll med sin familj ^^ Jag kände att jag gärna ville prata lite med henne, och hon lyckas visst alltid få en på bättre humör! :D
p.s kolla in den stora chipspåsen nere i högra hörnet, jag tyckte den var jättestor :o
 
Nu ska jag strax träna! ;) Core blir det ikväll + jogging dit och hem (ca 4 km totalt)
 
Hej hej! :) <3

Ida & Amanda på äventyr!

Publicerat: 2012-07-29 | 14:21:49 i vänner<3
Strandbyggets bageri, bad, glass, prat, fotografier, promenad ^^
Hade jättekul med Amanda igår! :D Vi umgicks hela dagen. Det blev en hel del skratt och prat. Synd bara att Amandas kille inte jobbade på Strandbygget när vi var där ;)

Ingen direkt lyckad dag på stranden...

Publicerat: 2012-07-28 | 11:13:45 i Älskling♥
Sen kom det plötsligt dimma.. 28 grader och sol stod det i prognosen! Vi fick ha en fortsatt dag hemma hos mig istället ^^ Vi skulle ha åkt ut med båten igår också. Jag, Victor, mamma och pappa, men den startade inte... Det var riktigt synd! Men tur såhär i efterhand, för det hade inte varit kul att vara ute på havet med den där dimman!
 
Idag ska jag träffa Amanda! :D

hemma från campingen ^^

Publicerat: 2012-07-26 | 21:56:27 i familj<3
Nu är vi hemma igen ;) Jag har haft det jättekul ! :D Lägtar redan till nästa gång! ;D
 
Den roligaste händelsen: Vi skulle leta efter en tältplats. Alla tälten står ju ganska tätt ihop. Så när vi gick ganska nära ett tält så råkade pappa snubbla över ett snöre som satt fast i marken så att det lossnade xD Han fick sätta tillbaka det igen. Kul om det hade varit det snöret som hållit hela tältet uppe xD

vi ska campa imon! :D

Publicerat: 2012-07-23 | 20:53:32 i Allmänt
Troligtvis alltså ;) Jag, mamma och pappa. Idag har jag skickat hem Louise som sov här inatt. Det kändes jättebra att få träffa henne! Var i ett stort behov av att prata.. Vad har man vänner till? ;) Fick snacka med hennes nya kille i telefon också. Mycket trevlig ^^ Jag har också träffat min egen pojkvän idag och har avslutat dagen med ett träningspass. Känns bra att kunna träna igen! :D
 
Värmen stiger verkligen här, det blir visst några fina sommardagar här i Sverige i alla fall! :) Känns skönt att hösten inte börjar redan!
 
Ha det bra!

Vattenfestivalen! ^^

Publicerat: 2012-07-22 | 14:22:20 i vänner<3
Ja jag hade en himla trevlig kväll igår med en massa trevliga människor! :D Eller ja.. tre stycken iaf xD Vi hade himla kul! :D Jag gick med Louise Potatis, Amandus och Virre.
 
 

you are dark and your mother is dark, now it's time to go home!

Publicerat: 2012-07-20 | 21:50:24 i Ida ;D
aj'm brawn... änd aj havv jojn de fjortis-clabb, äss ju cän si ån de picktshör ovör hér ^^
 
Ja så går det när jag inte har något för mig ^^ Att komma hem kändes ärligt talat inte alls kul :( Jag ville vara kvar i Grekland! Men idag efter att ha träffat victor, pratat med Amanda i telefon, smsat med Louise (som jag ska träffa imorgon innan vattenfestivalen) så känns det lite bättre :) Har ju trots allt saknat Victor och mina kompisar! Dessutom så kändes det lite bättre igår också efter att ha träffat pappa och alla djur. Men det var nästan så att en tår föll när planet avgick från Kreta..
Märkligt hur man kan bli så förälskad i en plats så att man inte vill därifrån^^ Men det hade nog varit en annan sak om jag visste att vi skulle komma tillbaka snart. Hur troligt är det att man åker till samma plats två gånger om man inte äger ett hus/lägenhet där? Men som sagt, det känns bättre nu :) Inte lika sorgligt längre.
 
Ha en trevlig kväll!

Vi blir visst kvar lite längre..

Publicerat: 2012-07-19 | 16:25:04 i Ida ;D
jag skulle ha varit i Sverige nu, men så blev det icke. Egentligen borde jag vara glad, för jag ville ju inte hem ^^ Men det känns jättekonstigt.. Nu har vi liksom sagt hejdå till allt och alla och gjort oss redo för att åka.
 
Klockan 08.00 fick vi ett sms där det stod att planet skulle bli ca 10 timmar försenat. 10 TIMMAR!!!!! Orsaken var någon punktering i Turkiet.
 
Men jag hade sagt hejdå, jag hade packat, jag hade tänkt att det ska ju ändå bli skönt att komma hem och då händer det här.
 
Just nu sitter vi på ett annat hotell en bit bort. Ett all-in-close hotell. Alla resenärer sitter här. Här ska vi tillbringa dagen. Det finns en pool, men vem vill bada där?! Jag gillar ju havet mer..
Jag badade i poolen en stund, sen gick jag en sväng. Jag gick faktiskt tillbaka till området där vi har bott den här veckan ^^ Det var en bit, men det var mycket härligare stämning där! :D För det här hotellet vi sitter på nu består inte alls av så trevliga människor som i vårt område. Men det kändes så konstigt att gå runt där, för jag skulle egentligen ha varit hemma nu. Tänk om någon jag mött där hade sett mig.. Det kändes så fel på något sätt. Men men, nu fick vi en extra dag här :) Men det känns lite fel när jag var inställd på att åka hem idag på dagen...
 
Vi kommer hem mitt i natten. Hurra...
 
Men jag ska inte klaga, för jag ville ju inte hem ^^ Men vi kunde blivit meddelade lite tidigare, så att man inte hade packat och sådär :P

Jag vill inte hem! :(

Publicerat: 2012-07-18 | 22:14:06 i natur
Jag stortrivs här! Enda skälet till att jag vill hem är att jag saknar Victor och pappa. Men de hade gärna fått komma hit istället! Jag älskar hettan, jag älskar att alla människor här är så trevliga, jag älskar miljön, jag älskar de varma sommarkvällarna! <3 Men det ska ändå bli lite skönt att komma hem, har ju vattenfestivalen att se fram emot! :) Men det känns så hemskt att jag kanske aldrig kommer återvända hit. Haha vi var på stranden idag, jag och mamma. Och där mötte vi ägaren (som är jättetrevlig! Fast det är ju alla här..) Och vi sa till honom att det var sista dagen för oss här. Jag sa att jag tyckte det var jättetråkigt. Vet ni vad han svarade?
- Yeah but look at you. You are dark and your mother is dark. Now it's time to go home.
Haha xD Jag började skratta jättemycket när han sa så! xD Men vädret verkar inte alls vara lovande i Sverige. Så det ska bli konstigt att komma hem. Nu ska jag låta lite divig, men det är synd att man inte får visa upp brännan man har fått.. För det är ju runt 17 grader i Sverige såg jag. Alldeles för kallt för shorts och linne! :o Men det ska kännas skönt att komma hem, men också väldigt tråkigt. Men men, det blir säkert bra :)

Vårt hotellrum ^^

Publicerat: 2012-07-18 | 21:22:00 i familj<3
Har ju helt glömt bort att visa bilder på vårt hotellrum! :o Så här kommer de ;D
Haha inte världens

åh vad söööööt!!!!

Publicerat: 2012-07-18 | 17:36:10 i Allmänt

Chania

Publicerat: 2012-07-17 | 21:41:20 i Ida ;D
Idag har vi tagit en tur in till stan. Har köpt presenter till min pappa och min pojkvän och hans familj ;) Det var jättefint där, och vi gick in i en butik där ägaren sa att jag såg ut som en prisessa xD Alla är så snälla här! Vill verkligen inte hem! :( Fast jag saknar ju en del människor och så, men de hade kunnat komma hit istället ;) ! Men hela dagen imorgon är ju kvar. Då ska jag gå på upptäcktsfärder!!!!!!! ;D Vi åker ganska tidigt på torsdag, så jag hinner inte göra något då :/
Det här ser ut som en jätteananas!!! :O

Kolla in vad jag har köpt!

Publicerat: 2012-07-16 | 21:59:29 i sånt där jag skriver för att jag inte har något liv
Hahhaha xD Jag tycker jag ser ut som en groda, men mamma sa att jag ser ut som en kille, en snygg kille..
o.O

RSS 2.0