torsdag

Publicerat: 2011-07-28 | 16:28:32 i Ida ;D
Hallå på er allihopa! :D Gissa vad, det regnar -.- Men igår kom äntligen den efterlängtade sommardagen. Jättevarmt ! Jag spenderade dagen med Louise och vi låg mest nära havet och stekte i solen. Härligt! Sen på kvällen var jag ute och gick en runda med Cassandra och hennes pojkvän som jag fick träffa för första gången ^^ Idag har jag umgåtts med min egna pojkvän ;) Alltid lika roligt att vara med honom! Dock var han tvungen att åka hem tidigt..

Regn, regn och ännu mer regn! Varför måste det regna så mycket?:S Det är ju augusti på måndag, var har juli-värmen varit? Den där riktiga hettan som gör att man nästan börjar längta efter hösten. Men jaja, det är väl bara att göra det bästa av situationen, även om vädret inte är på topp ^^

till haaaaaaaaaaaaaavs ;)

Publicerat: 2011-07-26 | 19:44:31 i familj<3


Vi har varit ute med våran båt idag, och jag har fått köra den 8D Var jätteroligt, har aldrig kört en båt förut:)

Imorgon ska jag träffa Louise :D vet inte riktigt vad vi ska hitta på för skoj. Blir väl kanske lite sol och bad^^ om det inte regnar...

;)

Publicerat: 2011-07-25 | 08:26:00 i Älskling♥
I ett helt år pluggade du i klassrummet bredvid mitt.
I ett helt år gick jag säkert förbi dig minst 50 gånger.
I ett helt år visste jag knappt vad du hette, vem du var.
I ett helt år var vi så nära, men ändå så långt borta..

Det här är en så skön bild! xD

3 månader idag. Jag älskar dig Victor!<3

Lördag

Publicerat: 2011-07-23 | 14:01:52 i vänner<3
Hallå på er! Usch vilket tråkigt väder det är ute!:S Bara molnigt hela tiden. Men jaja, man lever ju ändå. Igår fick jag äntligen träffa Cassandra igen:D Liten övernattning hos henne med en massa skoj. Aldrig fel att få träffa bästa vännen :3 Och vad hände mer igår, jo vi har köpt en båt!:D Är helt överlycklig. Vi har en annan båt, men den är så skruttig;) Den här är mycket bättre. Jättekul ^^, Just nu sitter jag här med gitarren och spelar lite olika saker och väntar på att min kära pojkvän ska knacka på dörren. Ha en trevlig lördag!

vart tog solen vägen?

Publicerat: 2011-07-21 | 10:52:15 i vänner<3
Det här är egentligen skandal, sitta inne vid datan på sommarlovet! Men om man kollar ut så är det inte sommar, det är höst. Börjar snart få lite panik här. Var är sommaren egentligen?! Visst har det varit några sköna dagar, men inga så att man går runt och nästan tycker att det är olidligt varmt. Det är ju så som sommaren ska vara, man ska ligga på stranden och nästan svettas ihjäl så att man måste gå ner till vattnet och bada, och så fort man har svalkat sig så blir man varm igen p.g.a den heta solen. Mer än halva juli har gått och det har inte varit en enda sån dag än.. Det bara regnar och är mulet. Ibland tittar solen fram, men då blåser det så att det inte är skönt att vara ute. Är det juli? Knappast, det är snarare september. Hoppas den riktiga värmen kommer snart..!


Senare idag ska jag troligtvis träffa Cassandra!:D Har inte träffat henne sen i lördags eftersom hon har varit på Öland. Först är jag på Öland en vecka, sen träffas vi en gång och sen åker hon iväg 4 dagar. Det är lång tid att vara borta ifrån varandra när man är van vid att träffas nästan varje dag.

Saknar dig♥

sol och bad, och lite annat..

Publicerat: 2011-07-19 | 21:38:00 i vänner<3
Idag har jag umgåtts med Josse så gott som hela dagen. Vi var nere vid stranden och solade och badade. Det var inte så skönt i vattnet, men vi hade det bra ändå :)

Snodde bilden från Josses blogg ;) Fråga inte vad vi håller på med...

vattenfestivalen

Publicerat: 2011-07-17 | 12:00:00 i vänner<3
Godmorgon den här ljuvliga söndag :) Jag hade verkligen superkul igår! Vattenfestivalen är inte så stort, men det beror väl också lite på vad man gör det till. Vi gjorde det till något jätteroligt, därför var stämningen på topp hela kvällen!:D

Ja... Ni ser ju vilka det är. I kön till autograferna stod en massa småbarn och vissa hade föräldrar med sig, plus jag och Victor. Förutom föräldrarna så var vi äldst i kön! xD Vi tog Zillahs autograf till Victors lillasyster som fyller 5 snart :) Det blir hennes present från oss två.



Patrik Isaksson var jättebra!!!!!!! Älskar hans låtar och han var otroligt charmig på scenen. Han hade sån känsla i sina låtar och man såg hur roligt han tyckte att det var. Jättebra! (y)



Eric Saade... vad ska man säga? han har utseende, men har han charm?
Svar från alla i publiken: Ja
Svar från Ida: Nej
Han har så dåliga låtar. Meningslösa texter. Han har en okej sångröst men verkligen inget som sticker ut. Och enligt mig var han alldeles för kaxig. Han utstrålande inte:
Åh tack för att jag fick komma hit, ni är en jättehärlig publik!
Han utstrålade snarare:
Ni ska vara glada att en så stor pop-stjärna som jag tar mig tid att komma hit till eran lilla by.

Lite senare sov jag, Louise och Amanda över hos Cassandra. Vi hade det jätteroligt och vi skrattade flera gånger tills vi började gråta eller fick ont i magen. Kvällen var i helhet nog den bästa vattenfestivalen någonsin! Gud vad kul vi hade! :D

Tillbaka i hålan igen då ^^

Publicerat: 2011-07-15 | 20:38:00 i familj<3
Hemkommen från stora, vackra öland till den lilla, mysiga hålan. Jag har verkligen haft en trevlig vecka, men trots det så var det riktigt skönt att få komma hem igen. Har väl haft lite hemlängtan ändå ;D

Stugan som vi bodde i ^^


Inte helt fel att ha tillgång till 1 mil lång strand..

Vet inte hur länge jag och mamma stod ocg skrattade åt den här xD


Skitfula plastskor..? xD

Det har blivit mycket sol, bad, skratt och upptäcktsfärder. Riktigt rolig vecka! Men det känns inte direkt så dåligt att komma hem heller. Vattenfestivalen imorgon med en massa roliga personer, plus att Patrik Isaksson kommer! :3

puss i pannan! ;)

öland ^^

Publicerat: 2011-07-10 | 10:35:56 i familj<3
Hallå allesammans! Igår fick man slänga sig in i bilen med en massa packning plus en hund och åka hela långa vägen till Öland ^^ Vi har hyrt en stuga nära Böda camping. Jättefint här, verkligen! Resan hit har börjat bra i alla fall. Vi hade det riktigt trevligt igår. Man fick sig en hel del skratt också så det är ju bara positivt :) Idag ska vi åka till stranden och spendera hela dagen där. Ser verkligen framemot det! Solen skiner ute och det är sådär härligt varmt. Sommar... Finns det något härligare??



Vackert!


kär och galen...

Publicerat: 2011-07-05 | 19:39:31 i Älskling♥
Gissa vad jag har gjort idag? Inget är visst omöjligt om man har en stor vilja ^^
Jag har gått och sprungit totalt 2,5 mil idag, bara för att få träffa någon i 20 minuter!!
Snacka om att vara kär och galen..<3

jordgubbar!!!

Publicerat: 2011-07-03 | 19:32:00 i familj<3
Idag har det varit en sån där dag då man verkligen inte har haft lust att göra något speciellt. Men det har ju ändå blivit lite gjort idag. Bland annat så har jag varit ute och testat lite sprintersteg. Mätte ut 60 meter. Riktigt kul att känna hur man flyger fram! ^^ Sen så har även jag, mamma och farmor varit och plockat jordgubbar idag. Mums! Finns det något bättre än jordgubbar? Jag undrar det ja...

Lördag

Publicerat: 2011-07-02 | 23:30:00 i vänner<3
sholahopp! Idag har jag umgåtts med Victor hela dagen. Ätnligen!!<33 Att vara utan honom i en vecka kändes som en evighet. Det var först när jag träffade honom igen som jag insåg hur mycket jag faktiskt hade saknat honom. Först åkte båda jag, mamma och pappa hem till honom och hans familj. Där blev vi alla bjudna på fika ^^ Mina föräldrar åkte hem sen, men jag stannade kvar ett tag. Vi trodde att det skulle bli regn, men solen stekte på hela dagen! Därför bestämde vi oss för att bada. Så Victor följde med mig hem sen och så cyklade vi till badudden. Det går verkligen inte bada på Dalskär, iskallt!:O Det var ganska okej temperatur på badudden. Varmt när man doppat sig iaf.

Godnatt på er :D

hemma från Skåne

Publicerat: 2011-07-01 | 22:02:00 i familj<3
Hemkommen ifrån Lund då. Resan hem ska vi inte ens prata om.. Visst är det irriterande att åka med ett tåg som blir över en timme försenat? -.- Men jaja, jag kom ju hem tillslut i alla fall. Det har verkligen varit en jätterolig vecka! Den har innehållit väldigt mycket skratt, vilket bara är positivt ^^ Två dagar i rad var vi vid ett stenbrott. Riktigt häftigt att bada där!

Tog foto på två personer som klipphoppade. Förstår inte hur dom vågade!!


Nu känns det ganska tomt här hemma. Malin är kvar i Lund och Rickard har åkt hem till Stockholm. Dom har ju varit här så länge nu, man började liksom vänja sig. Men jag träffar dom väl snart igen hoppas jag!

Jag var hos Cassadra ikväll också när jag hade kommit hem. Hon fyllde år igår så jag gav henne en present och sjöng så vackert för henne ;) Jag gav henne lite grejer som kan hjälpa henne inom sitt intresse för att måla. Jag hoppades att hon skulle uppskatta presenten, men så glad trodde jag inte att hon skulle bli! Herre gud, den lilla stackarn började gråta. Hon sa att det var precis det hon hade önskat sig. Hihi hon är så söt, lilla Cassandra :')<3 Efter det så gick vi till ica för att Cassandra skulle köpa lite goda grejer ;) Aldrig fel att gå ut en lite längre runda!

Vi hörs, ha det så bra gott folk!!

RSS 2.0