Nu åker jag härifrån...

Publicerat: 2011-06-27 | 12:00:18 i Ida ;D
...och tar tåget till Lund! Jag och Rickard ska följa med Malin dit. Kommer säkert att bli toppenkul :D Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi hittar säkert på något skojsigt ^^ Som det ser ut nu så planerar jag att åka hem igen på fredag.

Det är riktigt varmt ute nu!:o Jag och Malin låg nyss ute och solade och igår var jag på stranden med Louise. Riktig sommarvärme nu, äntligen!:) Jag började faktiskt tro att den här sommaren skulle bli riktigt dålig, men nu när solen har kommit fram så ser jag annorlunda på situationen!



glaaskit ;)

2 månader♥

Publicerat: 2011-06-25 | 10:00:00 i Älskling♥



Du betyder verkligen mycket för mig
Tack för att du finns,
tack för att du är min,
tack för att du är så fantastisk som du är

midsommar :)

Publicerat: 2011-06-25 | 09:13:32 i familj<3


vad söt du är Rickard ! xD


Hoppas att eran midsommar var lika trevlig och full av skratt som min var :)

Lövmarknad

Publicerat: 2011-06-23 | 19:46:00 i familj<3
Hemkommen från Liseberg ^^ Riktigt roligt var det! Jag vågade åka kanonen, uppswinget och höjdskräcken som jag inte vågade åka förra året! Stolt!:D Jag ville åka atmos fear, men varken emma eller bobbo ville det -.- och glöm att jag åker den själv! Men jag hade i alla fall en riktigt trevlig dag.

Idag har vi varit på lövmarknad. Det var trevligt! Jag, pappa och Malin shoppade loss totalt ;) Nä, inte direkt. Det fanns inte så mycket intressant där. Så vi köpte lite godis och käkade langos, mums!

kolla tuffingen i bakgrunden!!! :o

Liseberg här kommer vi !

Publicerat: 2011-06-22 | 06:30:00 i vänner<3
Godermorgon på er den ljuva onsdagsmorgon^^ Jag tror att ni förstår allt om vad som händer idag om ni läser rubriken på inlägget.. Och för er som av någon anledning inte fattade så kommer förklaringen här: Idag ska jag åka till Götebörg med Emms och Bob ;)
Vi åker dit med fritidsgården och det kommer säkert att bli toppenkul :D Hoppas bara på att det inte blir spöregn hela dagen.
Ha en trevlig onsdag allesammans!

tisdag

Publicerat: 2011-06-21 | 13:27:46 i Ida ;D
Hallå på er denna... inte så vackra dag direkt, men det funar väl. Idag har jag målat två timmar, ska snart gå ut och måla några timmar till. Efter det så är det dags för en lite springtur (igen) med Malin (igen!) ;) Igår tillbringades dagen hemma fram tills klockan 1, och efter det bar det av mot tomma intet! MITT UTE I SKOGEN!:o japp, var hemma hos Victor igår ^^ Så fort man kommer i närheten av där han bor så försvinner teckningen på telefonen helt. Det kallar jag att bo på landet;) Och han kallar mig för bonde...
Iaf, när jag kom hem igen så, nej vänta jag kom inte hem. Eller jo, bara en snabbis. Jag gick nästan direkt till Cassandra. Vi gick ut en runda och checkade läget xD Man har alltid lika roligt med henne ! :D
Ja.. Nu har jag väl gått igenom allt "viktigt" som hände igår och idag. Om nu någon ville veta..


Måste ju bara säga att jag och Malin ska göra Pannkakor sen till middag!;) Åh det är såååå gott!! <3

söndag

Publicerat: 2011-06-19 | 20:00:03 i familj<3
Hallå gott folk! Klockan är snart 20.00 och jag känner mig ganska färdig med dagen. Visst är det sommarlov, men det betyder inte att man slappar alla dagar. Idag har jag målat i totalt fyra timmar. Vi målar om våra lador, det behövs verkligen! Jag har det som mitt lilla sommarjobb ^^ Efter att ha målat idag så gick jag en ganska lång promenad med Ella och efter det gick jag och Malin ut och sprang en runda på ca 7 km. Nu har jag precis duschat och jag känner mig helt slut i hela kroppen.

Direkt efter springturen låg det en gosig katt i soffan. Ja, jag är lite röd i ansiktet men vadå, brukar inte ni bli det efter att ni har ansträngt er? ;)


Leona<3 så himla söt!:D


var bara tvungen att lägga upp en bild på en av ladorna, en bit på den iaf^^ Kul att man ser skillnad på var vi har och inte har målat!

Just det, måste bara berätta att Victors farmor och farfars stuga var jättemysig! Den var så olik våran stuga på Sturkö. Alla stugorna där i Skeppevik låg jättetätt, men det var verkligen en mysig gemenskap man kände av där. Riktigt trevligt var det!:D

Ha en fortsatt härlig kväll!

godmorgon :)

Publicerat: 2011-06-18 | 11:44:57 i Älskling♥
Godmorgon på er denna soliga och underbara lördag! Jag sitter just nu och väntar på att Victor ska komma. Jag ska få följa med till hans farmors och farfars landställe och vara där över dagen:) Det är tydligen en stuga vid Skeppevik nånstans. Ser i alla fall framemot det mycket. Jag vet inte riktigt när dom kommer, men snart hoppas jag. Ni får ha en väldigt trevlig lördag allesammans! :D

sommarlov!

Publicerat: 2011-06-17 | 20:39:20 i Ida ;D
Äntligen asså!! :D Skolavslutning idag. Kändes så himla sköt att sluta skolan. Inga måsten, ingen väckarklocka, inga läxor eller prov på två månader! Frihet!;) Jag är så himla glad just nu. Ingen skola, solen skiner, allt är jättebra och bäst av allt, sommaren har bara börjat ;D <3

konfirmerad ;)

Publicerat: 2011-06-12 | 20:55:24 i familj<3
hej! det var ett tag sen nu. blogg.se har inte fungerat på min dator så jag har inte kunnat komma in hit. Det har hänt lite grejer..

Vi var i Tysland på ett konfirmationsläger 1-4 juni. Riktigt roligt. Jag tog inte några bilder direkt, men andra personer gjorde det. så jag väntar tills cassandra lägger ut sina bilder på facebook ^^

Och gissa vad som hände idag? jag är nu konfirmerad:D Vi började i kyrkan och sen blev jag firad här hemma. Riktigt trevlig dag!

haha skön bild ;)


hahahahaha xD'

det är en blåsig sommar vi har





RSS 2.0