Jag tycker om dig♥

Publicerat: 2011-08-27 | 20:29:49 i djur

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

ord från hjärtat♥

Publicerat: 2011-08-25 | 19:34:51 i Älskling♥


Jag skulle aldrig ljuga för dig,
så här kommer några sanningens ord:
Jag har aldrig trott på kärlek vid första ögonkastet,
och likaså var det inte alls någon kärlek mellan oss första gången våra blickar möttes.
Inte heller andra eller tredje gången,
kärlek tar sin lilla tid.
Men jag är så lycklig att vi hittade varandra.
Du är helt perfekt för mig och jag är glad att jag har dig.
Ingen annan är som du.
Jag skulle aldrig ljuga för dig,
så därför är det sanning när jag säger
att du är det bästa som har hänt mig.
Jag hoppas att det alltid kommer vara du och jag,
för det känns som att vi två är gjorda för varandra.
Varenda gång jag behöver någon så är det du som finns där.
Du stöttar mig alltid och jag kan alltid lita på dig.
Jag skulle aldrig ljuga för dig,
skulle aldrig hitta på att jag älskar dig.
Det är sanningens ord.
Idag har vi fyra månader,
det är alltid VI



skolstart!

Publicerat: 2011-08-22 | 17:42:16 i skolan
Så var skolan igång igen då. Det är faktiskt ganska svårt att förstå att vi går i 9:an nu.. Det har ju gått jättefort!!! Kändes som att man nyss gick i 7:an. Jag har ju inte direkt längtat efter att skolan och vardagen ska dra igång igen, men idag kändes det faktiskt ganska okej. Det var kul att träffa alla kompisar igen (vissa har jag ju träffat i sommar också, men då har det ofta varit var och en för sig. I skolan är vi ju alla tillsammans^^) och det kändes kul på något sätt idag när vi hade engelska och man kände att man lärde sig något. Har nog saknat skolan lite i alla fall..


Fråga inte om bilderna, vi har våra barnsliga stunder xD

Imorgon börjar skoldagen med idrott. Vi får väl se hur det blir ^^ Ha en trevlig kväll! :D

Nu är kaninerna till salu på blocket!

Publicerat: 2011-08-20 | 21:25:00 i djur


Klicka på bilden för att komma till annonsen!


vissa dagar blir visst inte som man tror

Publicerat: 2011-08-20 | 21:23:00 i Älskling♥
Det är otroligt vad planerna för dagen kan ändras ibland! Idag gjorde det inget, men ibland kan planerna ändras till något negativt. Jag skulle ju hem till Victor idag, men så blev det inte. Hans föräldrar och småsyskon skulle iväg till Ölands djurpark, och då kunde de ju lika gärna köra victor till mig innan eftersom de ändå körde förbi här. Så han kom till mig istället ^^ Så då var vi här i två timmar kanske, sen ringde hans farmor och frågade om vi inte ville följa med till deras stuga och käka lite lunch där. Jaha visst!:D kul!! men vi stannade längre än väntat, för sen kom Victors familj dit efter att ha varit iväg så då stannade vi där till kvällen och var med dom stället för att åka hem till mig igen^^ Men dagen blev väldigt lyckad, vi hade det väldigt trevligt! Victors farmor hade många historier att berätta för oss. Många gånger vek jag mig dubbel för skratt! xD När dom små kom så lekte vi mycket med dom också. Åh jag vill också ha småsyskon! Visst dom kanske är jobbiga, men dom är ju såå söta!! :) Är lite avis på alla er som har det..

Har igen bild att ladda upp tyvärr ^^,

Pusshej! :P


städdag... ?!

Publicerat: 2011-08-19 | 21:43:38 i Ida ;D
Idag har det regnat hela dagen och det har varit så mörkt och grått ute. Jag gick runt inne i huset på morgonen och visste inte riktigt vad man kunde göra en sån här dag. Då såg jag hur stökigt det var. Det var dammigt överallt och alla saker låg slängda huller om buller! Plötsligt fick jag då ett litet ryck och började plocka undan allt, och när jag ändå var igång så började jag damma alla fönsetbrädor, hyllor och bord. Dessutom fixade jag disken och efter det så dammsög jag alla rummen och torkade golven. Är nöjd, det blev riktigt fint ^^ Mina föräldrar blev väldigt förvånade över att jag städade frivilligt. För normalt sätt så hatar jag verkligen att städa! Men det var faktiskt kul idag, konstigt nog..

Nu har jag och Amanda bestämt oss. Jag har funderat länge på det här beslutet och idag pratade jag med henne och tyckte precis som mig. Vi ska sälja våra kaniner. Vi har helt enkelt inte tid för dom längre. Vi har tappat intresset för dom på något sätt. Men det kommer verkligen bli tomt när dom försvinner, kommer sakna dom jättemycket!:( Men för deras bästa så säljer vi dom. Bara vi hittar en köpare.. Det är ju ganska lätt att sälja kaninungar, men våra är ju 1,5 år nu. Om någon som läser det här är intresserad av dom så är det bara att skriva det! Det känns bara bättre om någon som man känner vill köpa dom :)

Igår skrev jag inget här på bloggen.. Men kan meddela att dagen spenderades med Victor :3 Vi var hundvakter åt ella medan mamma och pappa var iväg och jobbade. Imorgon ska jag träffa honom igen. Blir troligtvis en liten härlig cykeltur hem till honom ^^ Med uppförsbacke så gott som hela vägen dit..

Ha det bra!

En liten tur till frisören ^^

Publicerat: 2011-08-16 | 16:59:14 i Ida ;D
Har längtat efter den här dagen såååå länge!! Nu är mitt hår äntligen som jag vill ha det igen!:D


Förutom att gå till frisören så har jag burit ved och målat idag ^^ Vi fick hem en vedhög idag som redan hade torkat, så jag och pappa hjälptes åt med att få in den. Men det var för jobbigt att ta allt idag, så vi fortsätter någon annan gång. Kanske imorgon, vem vet ;) Nu ikväll blir det en liten tjejkväll med Cassandra. Får se vad vi hittar på, ska nog gå ut en runda och sen vet jag nte riktigt. Jaja, nu vet ni det!

Ha en härlig tisdag! :D

Måla!

Publicerat: 2011-08-15 | 15:55:48 i Ida ;D
Just nu sitter jag i soffan med datan i knät. Är så himla trött efter att ha stått ute och målat i mer än fyra timmar. Målnigen på ladorna blev aldrig riktigt klar, så däför kommer jag att syssla väldigt mycket med det under den sista veckan på sommarlovet. Dock är det väldigt drygt att stå där ute själv ett antal timmar..



Har lite bildbrist för tillfället xD bilden är från öland om ni undrar :D

...

Publicerat: 2011-08-14 | 10:00:00 i Älskling♥

gissa vem jag ska till nu?;)

Sol!!

Publicerat: 2011-08-13 | 17:55:13 i vänner<3
Åh det är så härligt väder idag! Riktig sommarvärme. Troligtvis sommarens sista varma dag. Jag kan inte fatta att vi börjar skolan redan nästa måndag! Det känns som att det här sommarlovet har gått jättefort. Jag tycker att det var alldeles nyss som vi satt i klassrummet och våra lärare önskade trevligt sommarlov. Men det känns ändå ganska okej att blir vardag igen, även om jag inte direkt har saknat det.

Idag har jag faktiskt storstädat mitt rum. Det är inte ofta det händer, men nu är det skinande rent^^ Och efter det stack jag hem till Josse och var där ett tag. Vi åt tacos, solade och snackade en massa strunt;) Ikväll har jag inget planerat direkt, blir nog en liten hemmakväll.

Just det, måste ju berätta att stadsfesten igår blev riktigt lyckad! Vi hade superskoj, skrattade nästan hela tiden;)


sturkö bilder

Publicerat: 2011-08-12 | 16:42:16 i familj<3


Var där i totalt 9 dagar ^^ Fem av de dagarna hade jag jätteroligt, men sen blev vädret sämre...

Om lite mer än en timme ska jag in till Kalmar och gå på stadsfesten med Louise, Emma och Amanda. Kommer bli super!:D Veronica Magio kommer!!! Men det är ju inte bara därför som vi åker in :) Eller jo kanske.. Men jaja, vi hörs, ha en trevlig fredag! :D

sturkö ^^

Publicerat: 2011-08-07 | 20:57:01 i familj<3
Hallå där! Jag har inte bloggat på ett tag för att jag har spenderat mycket tid på Sturkö. Superkul och trevligt! Lite av den här skitsommaren spenderas där i alla fall. Kul med några soliga dagar, annars regnar det ju bara hela tiden. Ska ut dit imorgon igen, så kommer inte blogga på ytterligare några dagar. Hej svejs! :D

RSS 2.0