Vår!

Publicerat: 2014-03-31 | 19:58:00 i natur
Vårkänslor... Är det inte underbart? :D
 

Det här med att blogga oftare...

Publicerat: 2014-03-30 | 19:57:09 i vänner<3
Hahah glömde bort att jag har en blogg xD aja... Hej mina två läsare! :D Resten har nog övergett mig vid det här laget...
 
Jag tänker dra lite snabbt om the läget som det är och har varit ^^
 
Förra helgen var toppen!
Menar det! Hade jättekul på Öland :D Måste bara tillägga att vi inte bodde i en stuga...
Jag vet inte vad för mångmiljonär Mari är om hon kallar det där för en stuga xD Det var nästan lika stort som mitt hus! För er som inte vet, mitt hus brukar klassas som rätt stort.
Köket i stugan var hur rymligt som helst. Det fanns ett stort vardagsrum, två badrum (ett med jacuzzi och lyxig dusch), fyra rätt stora sovrum och en stor veranda. Jag blev riktigt förvånad när jag, Colin och Jonathan kom dit och klev in genom dörren. Vi var som vanligt sist, haha! Det var en jätterolig fest på fredagskvällen och lite lugnare på lördagskvällen, men fortfarande väldigt roligt! Hela helgen var kanon med jätteroliga människor :D Tycker verkligen om att umgås med er! Tog inte så mycket kort, bara lite i huset innan vi åkte därifrån ^^
 
Den här helgen som nyss varit har jag och Louise firat Amanda som fyllde 18 igår genom att gå ut och äta kinamat, vilket var väldigt gott :D ! Amanda fick en jordglob och en fin kopp fylld med M&M av oss. Hon blev helt överlycklig, haha! ^^ Igår var jag med Colin och vi kollade på Wall-e. En disneyfilm som han rekommenderade, kan ni tänka er? Colin, disneyfilm... Colin, disneyfilm... nej det är svårt att tro xD Jag var lite skeptisk när jag hörde att den handlade om en robot... Men den var faktiskt otroligt bra, så jag skulle faktiskt kunna rekommendera den till alla! :) Riktigt bra budskap och bra gjord! 
 
Idag är det söndag och jag har precis kommit hem från ett träningspass. Nu ska jag duscha, äta och plugga lite till innan det är dags att sova :) Puss och hej!
 

Idag är det freeeeedag!

Publicerat: 2014-03-21 | 14:00:13 i vänner<3
Den här veckan har gått så otroligt fort :) Kan bero på att jag har gjort vädlgit mycket saker. Det kan också bero på att det verklligen känns som att våren är på ingång. Igår på morgonen gick jag utanför dörren och stannade till. Jag omringades av en massa fågelkvitter. Jag hörde bofink och... ja jag kan inte läten på så många andra fåglar haha! Förutom nektergalen, men den kommer inte än på ett tag..
 
Jag ser verkligen fram emot helgen! :) Vi är ett gäng på 11 pers sammanlagt som har hyrt en stuga på Öland. Vi ska fira Mari och Jacob som har fyllt 18. En stor fest och träff i två dagar! :D Kommer förhoppningsvis bli jättekul!
 
Vill försöka ta lite bilder, nu ska jag bara försöka komma ihåg det xD
 
Ha en trevlig helg allesammans! :)

Vanlig dag!

Publicerat: 2014-03-17 | 21:24:59 i skolan
Det känns som ett så stort steg på något sätt att gå från helg till vardag. Vad gjorde jag igår? Jag var med Colin, jag gick ut och joggade, jag pluggade fysik. Det var ändå en rätt lugn dag. Idag däremot gick jag upp vid 6.30, tog bussen vid 7.00 och började min första lektion (kemi) vid 8.10.
 
Min nästa lektion var biologi, där vi skulle redovisa ett grupparbete vi gjort inom genteknik. Vi i min grupp trodde att vi skulle redovisa nästa lektion så vi var inte alls förberedda, men det gick väl okej ändå.. Vi var utan tvekan sämst men vad hade jag väntat mig egentligen? xD Vi hade inte övat någonting.
 
Sista lektionen hade vi fysikprov som jag fasat för så länge. Vet inte hur det gick, men nu är det över iaf! Hade en väldigt kort skoldag idag, vilket var väldigt skönt. Slutade redan 13.20.
 
Sen hade jag en körlektion vid 14.00. Jag tog bussen hem vid 15.40 och var hemma runt 16.30. Jag pluggade lite och sen åkte jag iväg på ett cirkelfys-pass med mamma. Nu är jag jättetrött i framför allt benen!
 
En riktigt fullspäckad dag! Nu är den nya veckan på intåg...
 
 
 

it's a beautiful day! Hey!

Publicerat: 2014-03-08 | 14:41:05 i natur
Idag runt 12-tiden tog jag en joggingtur i solen. Det var premiär för i år att springa i bara läggings och långärmad tröja. Nu är våren här på riktigt! Jag har sett krokusar, snödroppar och tre fjärilar. Under joggingturen mötte jag en hel del människor i alla åldrar som gjorde olika saker: cyklade, var ute och gick eller rastade sina hundar.
Den minsta jag mötte var kanske 6-9 år och den äldsta var kanske runt 70-80. ALLA hade ett stort leende på läpparna och hälsade glatt när vi möttes. Man kunde inte låta bli att smittas av den glädje som de utsände. Det verkar som att de flesta börjar få riktiga vårkänslor nu.
 
 

tuff dag...

Publicerat: 2014-03-07 | 20:44:24 i skolan
Igår var det en jättejobbig dag i skolan. Dagen började med historiaprov, följt av ett "förberedande inför nationella som kan ses som en övning men som kommer att påverka ert betyg"-prov i engelska. Efter det hade vi redovisning i svenskan på en bok vi hade läst och som avslutning en dryg mattelektion. På kvällen hade jag dessutom teorilektion på körskolan, vilket också var väldigt drygt även om det är intressant ^^
 
Eftersom jag inte har några fina bilder visar jag två från halloween förra året xD
 

Började nästan gråta när jag läste det här.. Så otroligt vackert!

Publicerat: 2014-03-05 | 13:37:48 i Allmänt
 

Tisdag!

Publicerat: 2014-03-04 | 19:32:23 i Ida ;D
Hallå gott folk!
 
Haha ja idag hände det jag väntat på så länge, min förkylning bröt ut och jag åkte hem tidigare idag. Jag är inne i en sån där period då jag blir lite halvsjuk, jag får feber men kan ändå vara uppe och gå. Tidigare när jag blev sjuk, då var jag helt död och allt kändes pyton. Tror dock ändå jag ska stanna hemma imorgon, better safe than sorry som man säger ;)
 
Igår hade jag min första riktiga körlektion...
Min handledare mår bra nu, ambulansen kom fort till olycksplatsen igår och idag fick vi beskedet att endast hans nyckelben var brutet. Han vill dock inte att jag ska jag köra med honom igen.
Nej men det gick faktiskt bra :) Tror jag... Han sa inte så mycket eftersom det var första gången. Det finns inte så mycket att säga. Det var ny bil, ny miljö... rätt svårt att bedöma då ;) Senare på kvällen var jag på en teorilektion som jag tyckte skulle bli väldigt tråkig att gå på, men eftersom både Haris och Rasmus var där var det ändå helt okej! Nu är det en till teorilektion på torsdag och tre stycken nästa vecka. Många sena kvällar, men det är absolut värt det :)
 
Nu måste jag verkligen plugga historia xD Hej då! :*
 

Grå dag

Publicerat: 2014-03-02 | 13:56:27 i sånt där jag skriver för att jag inte har något liv
 
Söndagar är så meningslösa. Man vet aldrig vad man ska hitta på.. Lördagar är annorlunda, då är det så skönt att det är helg. På söndagen har man nästan ångest för att ny vecka är på ingång xD Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Har bara pluggat lite historia och surfat runt lite på datorn. Jag är lite allmänt seg idag eftersom jag satt uppe sent igår och snackade med Colin och Dansken på Skype xD Det var roligt då, men jag vaknade redan vid halv 9 idag och känner mig därför rätt slut.
Den här dagen är dessutom disig, vilket känns väldigt trist och inte direkt ger inspiration till att göra så mycket. Hoppas solen och värmen kommer snart, nu är det faktiskt mars och då har våren officiellt börjat! :)
 
Nu ska jag i alla fall snart ut och övningsköra med mamma, sen ska jag försöka plugga lite mer och ikväll ska jag träna ett konditions-pass! :)
 
Pos pos

Nu kör vi igen!

Publicerat: 2014-03-01 | 18:31:00 i sånt där jag skriver för att jag inte har något liv
Jag har bloggat lite till och från nu på senare tid och anledningen är tidsbrist och att jag helt enkelt har tappat intresset för att sitta och skriva en massa saker om mig själv xD Jag fotar nästan aldrig händelser heller, vilket gör att jag inte har supermycket bilder att lägga upp.
Men det är verkligen riktigt kul att läsa inägg ett tag senare. Jag kan sitta idag och läsa grejer som jag skrev 2010-2011. Då sitter jag oftast med händerna för ansiktet och tycker att det är jättepinsamt att jag faktiskt skrev sådär för bara några år sen... Jag har dock lovat mig själv att aldrig radera ett enda inlägg, oavsett hur hemskt det är att alla kan se det idag, haha!
 
Det är just därför jag ska försöka få upp bloggandet igen nu :) Sen får vi se hur länge det håller....
 
Just nu är det lördag kväll och jag skickade hem Colin för ungefär en timme sen. Nu sitter jag i soffan med datorn i knät och väntar på att god mat ska serveras ;) Jag är bortskämd... Har gjort en kladdkaka med knäcköverdrag till efterrätt, det ska bli spännande att testa! Se om det är hit eller shit.
 
Nu kan jag visa några få bilder som jag har tagit sen sist jag bloggade xD
 
Den här hjärtformade tårtan måste jag bara skryta lite med, jag gjorde den på alla hjärtans dag ;) Jag personligen tycker inte om prinsesstårta, men både mamma, pappa och Colin gillar det så jag gjorde den till dom, fast mest till Colin...
 



RSS 2.0