Polenfärjan!

Publicerat: 2014-04-06 | 12:00:03 i Allmänt
En hel helg utan en enda sovmorgon...
Tack och lov är vi lediga på tisdag! Då ska jag verkligen passa på att sova ut.

Den här natten har jag nog sovit ungefär fyra timmar, men det har utan tvekan varit värt det! Vi har haft det jätteroligt på färjan och det överträffade mina förväntningar med stora steg. Vi hade det bra hela tiden och det kändes aldrig drygt att vara ombord som jag trodde att det skulle göra. Jag visste ju att vi skulle vara fast på en båt i 24 timmar... Jag tänkte: Hur mycket finns det att göra egentligen?
Det kändes som att vi skulle bli lite uttråkade, men det hände inte alls!
Ångrar dock att jag inte tog mer kort, men jag tänker inte på det så mycket längre :/
Vi gick upp 06.00 på morgonen på lördagen och farmor körde oss till Karlskrona där vi hoppade på färjan som avgick 09.00. Det första vi gjorde var att äta en riktigt god frukostbuffé! Dom hade verkligen allting där. Ska jag ändå komma med ett litet klagomål så var kaffet alldeles för svagt, men det var nog det enda dåliga.
 
Vi besökte också båtens spa som hade jacuzzi, bastu, roliga duschar och avkopplingsrum. Dessutom var det längst fram i fören och nästan högst upp i båten. Vid den ena jacuzzin fanns ett stort fönster så att man såg direkt ut. Det var riktigt häftigt att sitta där!
Vi besökte också några barer som fanns ombord och pappa skaffade lätt nya vänner, haha. Mest pollcaker men även en del svenskar. Middagsbuffén var liksom frukosten jättegod! Dock var jag inte så hungrig när den serverades, vilket gjorde att jag inte ens hann smaka på allting innan jag blev mätt.
 
Runt 10.30-tiden gick vi till färjans nattklubb och umgicks med några roliga (konstiga) människor och dansade. Det var helt dött ute på dansgolvet när vi kom dit, men mamma körde upp mig för att bugga till låten Tusen och en natt. Det var väl roligt, förutom en liten detalj: Att jag inte kan bugga, eller dansa över huvud taget xD Det var hemskt när alla människor stirrade på oss, men jag kommer nog aldrig träffa dom igen så det är lugnt nu ^^ Senare kom fler människor upp på dansgolvet, men vi dansade inte jättemycket mer.
Vi gick och la oss runt 2-tiden.
 
Sen vaknade vi klockan 6 och klockan 8 var vi tillbaka i Karlskrona!
 
Måste bara visa mina fynd i det bästa som finns på båten... Taxfree-butiken!!!!!! Hittade en del saker. Känns just nu som att jag har godis för flera månader framöver xD Men jag köper hellre mycket på en gång när det är billigt än lite i taget när det är svindyrt. Med tanke på hur mycket konserveringsmedel godis har i sig borde det inte bli gammalt i första taget. Man kan ju alltid spara :)
Sura Winegummi 800 g
 Toffifee med 48 bitar istället för 15 som det normalt brukar vara. (Motsvarar lite mer än 3 paket)
2 st Toblerone 400 g
(Ett måste när man åker färja. Speciellt nu när det var halva priset jämfört med priserna i butiken)
Puder från Max Factor
 Lady Gagas parfym
 

Vill gärna göra något liknande snart igen!
 
 
 

 
 
 

Födelsedagsfirande!

Publicerat: 2014-04-04 | 22:24:00 i familj<3
Imorgon fyller min pappa 50 år, så idag har jag, mamma och farmor firat honom lite smått ^^ Även om det inte direkt har blivit några stora presenter... Jag, Malin och Rickard har en gemensam födelsedagspresent till mamma och pappa som vi inte riktigt vet när vi ska ge xD men förhoppningsvis snart!
 
Vi åt en jättegod middag som mamma hade lagat. Ravioli, ostsås, tomatsås och hembakat bröd, mums! Till efterrätt blev det en lime-cheesecake, bakad av mig såklart ;) Den blev också mycket god och jag hade helt klart kunnat äta mycket mer av den om det inte vore för att man blev så mätt efter middagen... haha!
 
 
 
Vi ska göra något speciellt imorgon också för att fira lite mer, nämligen åka Polenfärjan. Tycker det ska bli jättekul att få göra något med bara mamma och pappa! Det känns som att vi tre umgås väldigt lite just nu. Det är ju dessutom ett speciellt år för alla oss. Mamma fyllde 50 i januari, pappa fyller 50 imorgon och jag fyller 18 i juni. Jag tycker att det är värt att göra något speciellt då!
 
Hoppas er helg blir lika trevlig som min kommer bli! :)

1 år <3

Publicerat: 2014-04-01 | 20:56:18 i vänner<3
Den här låten får mig verkligen att tänka på dig och den stämmer så bra in på mina känslor!
 
 
 
Jag kommer ihåg första gången jag sa ett ord till dig.. Det var kärlek redan då.
Haha nej, det var det verkligen inte!!!! Vi hamnade i samma grupp på Nyttorp när vi var där med naturarna och sov över en natt. Vi hade lite tråkiga uppgifter att utföra i vår grupp, men jag tyckte att vi kunde göra det bästa av situationen. Du verkade dock tycka att allt var pest och pina...
Mitt första intryck av dig var att du var en riktig wannabe, haha. Du gick där och lyssnade på musik och bara följde med i strömmen så att säga. Jag tyckte att du verkade vara väldigt tråkig och trodde att du försökte spela cool när du verkade hata att vara där med båda klasserna...
Hade någon sagt till mig då att du 7 månader senare skulle vara min pojkvän hade jag nog skrattat så att jag börjat gråta.

Tänk vad saker kan förändras... Alla morgnar då jag kände att jag inte orkade gå till skolan, men skuttade upp ur sängen ändå för att jag tänkte på att jag skulle få träffa dig. Alla onsdagar jag gick till skolan och hoppades att du faktiskt skulle vara där trots att du sällan var det. Du var nästan alltid borta på onsdagarna i ettan, försök inte förneka det ;) Jag blev så glad så fort du pratade med mig och allt kändes bra när jag var i din närhet. Jag är väldigt glad att jag började skriva till dig varje lördag i januari/februari 2013 för att påminna dig om melodifestivalen, eftersom du gillar den tävlingen så mycket... ;) Du blev väldigt irriterad på att jag aldrig gav upp utan fortsatte driva med dig och tjata om att du borde kolla på det, men på något sätt ledde det här vidare till att vi började prata mycket mer med varandra.

Året med dig har varit den bästa tiden i mitt liv hittills!
Jag hade ingen aning om att man kunde vara såhär kär...
Jag har aldrig känt såhär förut.
Jag förstår inte hur en människa som bara har funnits i mitt liv i ett och ett halvt år redan kan betyda så otroligt mycket för mig.
Vi har haft våra toppar och dalar,
men inte en enda gång har jag du svikit mig.
När jag har känt mig misslyckad,
har du funnits där för att ge mig en klapp på axeln.
Du har stöttat mig och sagt att jag klarar det.
Om jag ändå inte har gjort det, har du aldrig någonsin sett på mig som att jag har misslyckats.
Du gör inga stora problem av något,
och kanske är det en utav de egenskaperna du har som jag beundrar mest...
Du är inte bara min pojkvän, du är också min bästa vän och den personen som har tagit sig tid att lära känna mig, på riktigt.

Jag älskar dig Colin, tack för tiden som varit än så länge<3

 

RSS 2.0