Min prins<3<3

Publicerat: 2012-05-31 | 18:36:49 i Älskling♥

Snyggare drömprins får man leta efter<3<3

Margaretaloppet!

Publicerat: 2012-05-30 | 18:39:00 i familj<3
Idag sprang jag och mamma Margaretaloppet inne i Kalmar. Loppet är en halvmil långt och det var riktigt kul! :D Jag sprang på tiden 22.53 och är nöjd^^

Sista slöjdlektionen!

Publicerat: 2012-05-30 | 18:31:00 i skolan
SISTA SLÖJDLEKTIONEN NÅGONSIN!!!!!!!
Åh det går inte att beskriva glädjen jag känner just nu! Hade betygssnack med min lärare Utz idag. Jag hade två pukter på MVG och resten på VG. Bättre än jag trodde.. Jag var helt inställd på ett G xD


Sötis! :3

Dagens roligaste!

Publicerat: 2012-05-29 | 18:26:00 i sånt där jag skriver för att jag inte har något liv
Victor: Han sa hela tiden "Det var som fan!"

Jag: Haha kul!

Emms: Vad pratar ni om?

Jag: Vi skrattar åt att Victors fotbollstränare verkade bli förvånad igår när han fick veta att Victor har en flickvän.

Emms: Va? Har du en flickvän Victor?

Vi har bara varit tillsammans ett år Emma.. xD Haha vad efter du är ibland ;) <3

Grattis mamma!

Publicerat: 2012-05-27 | 18:26:46 i familj<3


Ni har väl inte glömt att gratta era mammor idag? ;) Jag gav min mamma en blomma och ett kort. Hade ingen bättre fantasi, men hon blev väldigt glad^^

Idag har jag alltså cyklat en sväng, till Torsås och tillbaka för att shoppa lite ;) Sen så har jag solat lite, det har varit jättevarmt idag! Jag och mamma har varit i Dalskär med Ella som har badat. Nu sist har vi varit hos farmor och ätit middag + tårta. Mums ^^ Det har varit en skön söndag hemma idag. Snart ska jag dammsuga lite och göra rabarberkräm! Så gott!! Möms..

puss och kram!

Järnsida

Publicerat: 2012-05-26 | 20:24:51 i Ida ;D
Hejsan på er denna lördag! :D Idag har jag och 11 personer varit flera timmar i en stuga^^ Vi var i Victors farmor och farfars sommarstuga som ligger i Järnsida :) Har haft en trevlig dag med honom, hans syskon, hans föräldrar och farföräldrar och hans storasysters kille.

Fotograf: Victor Erlandsson^^
Bilderna är från när jag, Victor, Simon och Lovisa gick ut för att vi skulle testa att kasta macka. Lyckades få stenen att stutsa två gånger, men tre tycks vara omöjligt! Vilket liv jag har^^

Nu är det melo!:D

Det här trodde jag aldrig..!

Publicerat: 2012-05-26 | 18:37:11 i Älskling♥
Har varit med Victor i två dagar i rad nu och idag visste vi inte riktigt vad vi skulle hitta på. Så då frågade jag på skoj om jag inte kunde få sminka honom, och han sa ja!! Tro det eller ej. Victor som är så rädd för att vara feminin och som verkligen hatar smink ;)


Dock syns inte läpparna så bra, men snygg blev han ;) puss på dig älskling <3

Dagen då Ida ska vara djup..

Publicerat: 2012-05-26 | 00:03:37 i Ida ;D
Jag läste en text på Josses blogg där hon skrev om att hon är trött på alla blickar man kan få från tjejer som granskar en från topp till tå. Jag kom då att tänka på att alla tjejer faktiskt har ett ideal att gå efter.

Långa, smala och ha stora bröst.


Men det är bara kroppen. Ansiktet och håret måste vara felfritt också! Håret ska inte hänga, men inte ha för mycket volym heller!


Jag fick mig verkligen en tankeställare när jag läste Josses text och jag började undra varför det måste vara såhär.?

Jag har nästan ingenting av det där som tjejer ska ha. Jag har absolut inte den perfekta kroppen! Känner man på min mage så kan man känna en chipsmage bukta ut. Jag är absolut inte storbystad. Jag tränar iofs ganska mycket, och det gör att jag har ganska så tjocka lår. Jag har absolut inga smala ben. Min rumpa putar ut och mina höfter är breda. Mitt hår är råttfärgat. Jag har finnar i ansiktet och väldigt fet hy. Trots allt det här, så är jag faktiskt ganska nöjd med mig själv. Jag är en människa, så jag är nöjd med att se ut som en också!

Jag ska inte säga att jag inte bryr mig om mitt utseende, för det gör jag. Jag sminkar mig och jag fixar till håret ganska ofta och jag skulle aldrig kunna gå till skolan i fula kläder! För det är okej att man vill se bra ut, det enda som skrämmer mig är att vissa har för höga krav på sig själv. De gör allt för att gå ner i vikt, till och med svälter sig själva! Jag tycker det är så konstigt hur man kan vara så missnöjd med sig själv.

Jag är inte felfri, ingen är det. Men även om jag kollar mig i spegeln innan jag går ut och tänker "usch vad ful jag är!" så kan jag få en kommentar från någon som säger "Vad snygg du är!". Du står säkert och kollar på en söt tjej och tänker "Åh vad jag vill se ut som henne!" Men har du någonsin tänkt på att den tjejen kanske har tittat på just dig och tänkt samma tanke?

Det är väldigt få som är helt nöjda med sig själva, och jag avundas dom som är det. Nästa gång du får en komplimang, kasta inte bort den då, utan ta till dig vad personen säger om dig! Förstå att du faktiskt ser bra ut. Du är inte för tjock, du är inte för smal. Du är inte för kort eller lång, Du är du, och du är fin precis som du är!

Bara som en liten parentes: Alla killar vill faktiskt inte ha en smal tjej utan höfter och rumpa med stora pattar. Har hört flera som tycker att lite mulligare tjejer är det sötaste som finns. Jag har faktiskt aldrig hört att en kille vill ha en tjej som består av bara skinn och ben..

Tänk på det här nu flickor! ;)


showen!

Publicerat: 2012-05-24 | 21:25:16 i skolan
Jag har precis kommit hem från showen nu. Det blev faktiskt väldigt bra till slut! :D

I början så fick vi höra att Caroline, vår pianist, var hemma och sjuk. Okej.. Hur går det då med min och Louises låt I could have danced? Vi fick stryka den, blev jättebesviken! Men vi visade ju upp showen två gånger, en för 7:an och 8an och en för alla som ville titta. Så Anna, en lärare, satte sig och försökte lära sig spela den låten till showen på kvällen och hon lyckades faktiskt! Blev riktigt imponerad, hon som aldrig hört låten innan! :) Så kvällens föreställning var roligare än dagens! Men dock var det lite segare publik på kvällen, men kära John fick igång dom så till slut skrattade dom och klappade till allt ;)

Har så grymt ont i fötterna nu efter att ha stått hela dan! Ska bli skönt att gå och lägga sig. Ha en trevlig torsdag! :D

Det börjar närma sig..

Publicerat: 2012-05-23 | 20:46:50 i skolan
..vår show! Idag i skolan fick vi kolla på 8ornas och igår var jag, Vicke, Louise och Amanda och kollade på 7:ans show. Blev väldigt imponerad av vissa måste jag säga! ^^ Imorgon är det vår tur. Jag skulle inte vilja säga att jag är nervös, men spänd är jag. Liksom hur det kommer bli, om vi får ihop det och.. ja.. xD Det jag är nervös över är inte att jag ska spela, sjunga eller dansa fel, bara att ingen ska skratta åt mig och Louise när vi står där framme och försöker skämta ;) Usch vad hemskt det skulle vara om det blev helt knäpptyst!!

Mina sjuka bästisar idag i skolan ^^ <3

Önska mig lycka till imorgon!

Gud vad varmt det är!!

Publicerat: 2012-05-20 | 20:40:00 i Ida ;D


Har gått i shorts och linne hela dagen och när jag kom hem från skolan satte jag mig och solade på en gång! Så härligt! :D Nu kommer sommaren!!

Ibland är det kul med städdag..

Publicerat: 2012-05-19 | 20:37:00 i sånt där jag skriver för att jag inte har något liv
Idag har jag varit hemma och fixat lite saker. Bland annat så har jag städat ur mina garderober, som det ligger massa gamla saker i. Kolla vad jag hittade:


Så himla frän!! Älskar min nya slips! ;)

Lördag

Publicerat: 2012-05-18 | 20:29:00 i vänner<3
Idag har jag och Louise umgåtts hela dagen ;) Vi har kommit på en massa idéer till vår lilla show där vi ska vara presentatörer. Ser fram emot det, men är lite orolig att vår musiklärare ska säga att det är på tok för mycket. De flesta andra presenterar nästa nummer och går sen ner, men vi kommer dra lite skämt och så också. Hoppas det är okej.. Aja annars får vi strunta i vad Annette säger ;)

allt och inget^^

Publicerat: 2012-05-15 | 18:49:21 i sånt där jag skriver för att jag inte har något liv
En tanke slog mig nyss. Hur kommer det sig att när någon säger något elakt till någon, så hänger alla på och börjar skratta åt den personen? Vad är vitsen med det? Visst, det kanske är kul för skämtaren, men det är inte så kul för den som blir utskrattad. Vet alla om att dom gör personen ledsen genom att skratta åt den? Bryr dom sig inte? Eller vet dom inte vad dom håller på med? Jag skulle vilja fråga nästa gång det händer..

Idag har vi haft mattenationella. Usch är inte alls nöjd! Hade kunnat göra det så mycket bättre om vi fått lite mer tid på oss. Tyckte det var jättemycket som var krångligt och jag kände att jag inte riktigt hann med allt. Jag tror inte jag kommer få MVG, vilket var mitt mål eftersom jag har så lätt för matte och det är mitt favoritämne. Men jag får väl fixa det på gymnasiet istället ^^ Haha så lätt jag får det att låta! Men jag ska kämpa, älskar matte :)

Vi ska ha vår show nästa vecka! Det känns inte så bra faktiskt, känns som att vi kommer behöva mer tid. Och jag hatar verkligen när något är osäkert! Ordet kanske är nog det värsta ordet som finns. När något inte är riktigt bestämt. Som t.ex, ska jag spela den där låten på keyboard eller inte? Musikläraren sa att det kunde höja mitt betyg men hon ville höra mig spela den för henne först. Men hon har ju aldrig tid att lyssna. Så jag kanske ska spela, kanske inte. Och den där dansen vi har tränat på.. ska vi ha den eller ska vi inte ha den? Vi kanske ska ha den. Suck..


Muckfoto!

Publicerat: 2012-05-14 | 20:29:12 i skolan
Idag har vi tagit muckfoto i skolan. Vi i klassen bestämde att vi skulle vara utklädda till något. Jag och Louise klädde ut oss till avatarer ;) Vi färgade hela kroppen blå.

Josse och jag ;) Josse var en älva. Jättesöt! ^^


Jonathan i sin härliga morgonrock ;)


Haha bonde! xD


Jag vet att det här är en fjortisbild, men jag ville faktiskt ha en bild på hela kroppen ;)

Jag tyckte faktiskt att Louise och jag såg ut som avatarer. Inte alls som smurfar, som vissa trodde att vi var utklädda till. Jag skrämde en kille jättemycket! xD Gick förbi honom i korridoren och när han fick syn på mig som var blå så hoppade han bakåt och skrek: "Åh herregud!"
Haha han blev livrädd.. xD Och när jag skulle gå på bussen så hörde jag några säga:
- Fan vad blå. Usch vad äcklig hon är!
Heh tack.. Prata lite tystare om folk nästa gång kanske^^

Jag är iaf nöjd :D Tyckte jag och Louise såg jätteballa ut och jag tror att vårt muckfoto med klassen kommer att bli supersnyggt ;) Tyckte alla var jättefina! Speciellt Amanda, hon var jättesöt med sin japanstil. Synd att jag inte har en bild på henne.. Hon hade jättemycket saker i håret och jättefina kläder!

Det tog tid att måla sig blå, men det var superkul. Men jag var verkligen inte pigg när jag kom hem. Är jättetrött nu, villl bara sova! Kan ju bero på att jag sov tre timmar inatt.. Usch hatar såna nätter, när man vaknar och inte kan somna om :/ Så jag tränade inte idag, för jag är helt slut. Tror jag ska säga godnatt nu, trots att klockan bara är halv 9 ;)

RSS 2.0