lördag :)

Publicerat: 2011-01-29 | 12:18:15 i vänner<3
Hallå på er! Så var det lördag nu då. senare ska jag hem till Louise och sova över där:) Josse ska också dit. Det kommer bli super! Vi ska troligtvis se vampyrer suger, har aldrig sett den!:O Men har hört att den är riktigt bra. Förut älskade jag twilight, men ja... jag tror jag växte ifrån det faktiskt... Känns konstigt att säga så men jag tror faktiskt att det är sant. Vad är det för kul egentligen att kolla på filmer om en person som är tillsammans med en underbar kille, en annan snygging är kär i henne, och hon skapar bara sina egna problem... nej, det är inte så kul precis. Så därför är jag väldigt spänd på vampyrer suger, kommer nog skratta jättemycket!:D


jag vet att det är tråkigt att läsa om skolan, men just nu är det allt jag tänker på...

Publicerat: 2011-01-26 | 21:25:10 i skolan
Imorgon har vi ett religionsprov. Det handlar om judendom. Jag har lagt ner väldigt många timmar på att plugga till det, så jag hoppas nu att det går bra:) Men jag vet inte om det är positivt  eller negativt att jag har pluggat mycket och känner mig säker på nästan allt. För när jag inte känner mig så säker brukar det gå väldigt bra, och då blir jag jättestolt. Men en gång när jag kunde allt till provet utantill blev jag jättebesviken för att jag inte fick full pott. Det kändes som att jag skulle få det, så ja det var inte så kul:P Vill inte att det ska hända igen... men jaja, nog om skolan och mina i-landsproblem.  Här kommer en film som man fick ont i magen av allt skrattande:

Min internet är konstigt... ni får länken istället

http://www.youtube.com/watch?v=d62R8t2ZO-U

Äventyrlig promenad med Ella

Publicerat: 2011-01-21 | 17:35:12 i djur
Det blev skolan idag :D Bra, det är så segt att vara hemma en vardag. Som alla fredagar i skolan har den här varit jättebra. Veckans bästa dag! Idag när jag kom hem från skolan gick jag en promenad med Ella, vilket var lite spännande. Det började med att vi fick syn på två rådjur en bit bort. när de fick syn på oss började dem springa iväg, och Ella sprang efter xD Efter det så gick vi på upptäcktsfärd in i en skog där jag aldrig varit förut. Det var ganska mysigt. Ibland var det trångt och ibland kom en stor glänta. Sen på tillbakavägen var vi tvungna att gå över ganska tunn is, och sist var vi tvungna att hoppa över en bäck:)
haha xD<--nya skogen:P

Nu ska vi snart ha tacokväll:D  och efter det ska jag hitta på något med Cassandra! Vi hörs och ha en trevlig fredag allesammans;)

sjuk :/

Publicerat: 2011-01-20 | 15:00:04 i Ida ;D
Idag är det torsdag och jag är hemma från skolan. Igår efter konfirmationen började jag känna mig jättekonstig. Senare fick jag feber och idag på morgonen mådde jag jättedåligt:( Så det fick bli att stanna hemma idag. Men jag tror jag kan gå till skolan imorgon :) Jag hoppas det i alla fall, vill inte missa redovisningen i kemi. Jag ska berätta om kvävets kretslopp, vilket är ganska komplicerat. Och då är det ju självklart att jag vill visa att jag kan det. Den här dagen kommer ju inte direkt att bli så rolig. Bara vara hemma och ta det lugnt för att man inte orkar göra så mycket annat...


Är det bara jag som längtar till sommaren? Eller snarare till våren faktiskt.

Kul på kemin

Publicerat: 2011-01-18 | 21:20:37 i skolan
Jag har inget att blogga om. Har verkligen inga idéer om vad jag ska skriva xD Så ni får en tråkig video som spelades in på en kemilektion när läraren hade gått:) Och ja... tyckte faktiskt att vi förtjänade en paus. Har inte varit så djupt konsentrerad på flera dagar som just då när vi skulle skriva om kretsloppen...


Godnatt på er :)<3

Måndag, yey!

Publicerat: 2011-01-17 | 21:16:57 i Ida ;D
Alltså jag älskar måndagar! Vi har ju nästan lektion halva dagen, och halva dagen har vi rast. Så skoldagen går alltid så fort på måndagar :D Jag har precis kommit hem från friskis och svettis. Känner mig helt slut just nu. Jag träffade Emma (Svensson) där, min gamla bästis från när jag gick i sexan:) Det var himla roligt faktiskt. Imorgon blir det ännu ett pass, + gympa på morgonen. Gud vad nyttig jag känner mig:D xD

Stampe pustar ut i soffan efter att ha vägts. Jag tycker om den bilden på honom, synd bara att han har röda ögon:P

Nu är glada julen slut, slut, slut...

Publicerat: 2011-01-15 | 23:36:35 i Ida ;D
Idag har granen slängts ut och alla ljusstaker är undanplockade. Allt ser så tomt ut! Jag har känt för längesen att julen är förbi, men det var ändå sorligt idag att plocka undan allt. Men jaja, imorgon är det bara elva månader och åtta dagar kvar till nästa julafton:) Fast just nu längtar jag inte. Nu vill jag ha vår istället för december. Fast våren lär dröja... Idag kom det ännu mer snö. Jag som trodde den höll på att smälta:o fast det är ju bara januari, innan mars får snön gärna försvinna:D


Den sista bilden är från i somras på mig och Jannica. Gamla goda tiden;)

the phantom of the opera

Publicerat: 2011-01-13 | 17:09:35 i Ida ;D
Ja, jag lovade några kompisar att lägga ut en video från the phantom of the opera, en sjuk variation... här är den:D


vid 2 minuter får han stora näsborrar xD

friskis och svettis!

Publicerat: 2011-01-11 | 21:51:43 i skolan
första dagen jag någonsin går på friskis och svettis. Alla skrattar så fort man nämner det, men det är faktiskt otroligt bra träning. Har redan fått träningvärk, aj! Verkligen otroligt bra. Jag rekommenderar faktiskt alla som vill röra på sig men inte håller på med någon sport att börja med det. Jättekul och om man tog i allt vad man orkade så var man praktiskt taget död på slutet. Nu känns det jätteskönt att man har varit så aktiv! Jag och Louise gick idag. På torsdag är det dags för ett nytt pass med mamma:) Hoppas det är lika kul!

Suck... idag i skolan var det inte lika lyckat tyvärr. Jag älskar verkligen kemi. Med Christofer (våran lärare) fattar jag allt. Men idag när vi skulle ha det kom en annan lärare istället!!
- Christofer ska ha fysik framöver, sa läraren. Så jag vikarierar tills eran nya lärare kommer.
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!! :(:(:( Jag lär mig så bra med Christofer, och nu får jag inte ha honom:( Jag blev jätte deppig för det. Hoppas den nya läraren är minst lika bra....


Haha Bobbo!! du är så söt xD

mycket sen sist...

Publicerat: 2011-01-07 | 17:21:48 i Ida ;D
Hallåj! Idag är det fredag och jag bloggade senast i tisdags. Sen dess har det hänt lite. Jag och Cassandra åkte till äventyrsbadet i onsdags och gick även lite på stan:P Sen på kvällen kollade vi på lite olika filmer. Dagen efter var det gudstjänst med trettondagsfest. Det var riktigt trevligt faktiskt. Man såg alla de små barnen som var så glada :) Så himla söta! Det var trevligt att vara med och dansa runt granen och lite sånt också ;) Idag har jag och mina föräldrar åkt till ikea och jag har köpt en ny bokhylla :D Tyvärr är den inte färdiguppsatt än så bild kommer nog lite senare.

Ja.. det var inte mycket till inlägg xD Men nu är det fredag och snart börjar let's dance!! Och Alexander Rybak ska vara med:D Jag tycker han är helt grym. Jättesöt och jättecharmig framför kameran :) Dessutom har han en speciell sångröst som bara passar till vissa låtar vilket också är coolt!



morgonpigg

Publicerat: 2011-01-04 | 08:05:01 i Ida ;D
Godmorgon gott folk! Idag vaknade jag vid exakt tre minuter i 6... konstigt med tanke på att jag somnade vid 1 inatt :bigeyes: Jag kunde inte somna om så jag sysselsatte mig med att läsa klart bristol Murder, en eng-bok vi har fått och ska läsa. Riktigt bra faktiskt! :D Åh imorgon kommer bli toppen! Hela dagen kommer spenderas med Cassandra.
vid klockan 9 börjar våran dag med att vi går ner till bussen,
fem minuter senare bär det av till äventyrsbadet i Kalmar :D
Jag har ingen aning om hur länge vi blir kvar där,
men efteråt så ska mina föräldrar på någon företagsfest,
och då ska Cassandra och jag ha filmkväll + sova över :)
Och vi ska laga tacos, får se hur det går ;D

Klockan är 08.00 nu och jag är vrålhungrig. Ska nog gå upp nu, vi hörs någon annan gång! ;)
Visst var det intressant att läsa om min morgon?


gott nytt år!

Publicerat: 2011-01-01 | 12:25:00 i Ida ;D
Godmorgon :) gott nytt år på er!! Nyårsafton igår blev firad hemma. Fast det var ju trevligt i alla fall, men jag ville hellre göra något kul. Men det var inget roligt på gång. Jag och Cassandra har sagt att vi ska ordna en fest snart. Så får vi se hur det blir med det;)



Ha en bra dag :)<3

RSS 2.0