Glad påsk alla människor!

Publicerat: 2013-03-30 | 17:51:19 i familj<3
Och eftersom jag ville visa upp hur otroligt snygg jag var idag, så varför inte ta lite ego-bilder? xD
 
Det här var nog första påsken på länge som jag inte åt godis... Men tro det eller ej, jag överlevde faktiskt! Funderar på att göra så nästa år också, det var väldigt smart ;)
 
Mamma, pappa och farmor kände att de ville ge mig något iaf, något annat än godis alltså. Så av farmor fick jag ett kuvert med något "litet" i, som hon sa. Om ni frågar mig så är inte 200 kr något litet, men hon gillar ju att skämma bort mig ^^
Och som om det inte var tillräckligt...
Av mamma och pappa fick jag ett påskägg som det låg en lapp i. På den lappen stod det att jag får en klippning och färgning av dem hos min favoritfrisör! Blev jätteglad :D Ibland är det skönt att vara den yngsta, för hur stor jag än blir så är jag alltid "barnet" som alltid ska bli bortskämd på något sätt xD
 
Det har varit en trevlig påsk med min lilla familj och påskmaten var helt underbart god! :) Det enda tråkiga är väl vädret... Har nog inte varit med om en påsk tidigare då snön har täckt hela marken... Men våren kommer väl när den kommer.
 
 

Jag satt och lyssnade på den här vackra låten och började skriva ner mina tankar som jag fick. Älskar verkligen att skriva!

Publicerat: 2013-03-29 | 15:08:29 i sånt där jag skriver för att jag inte har något liv
 
 
Jag ägde en gång en guldmedalj,
en gång var den bara min.
Jag har vunnit,
men förlorat ändå.
Man vinner ett silver,
i samma stund som man förlorar ett guld.
Man kan inte få allt här i världen,
ibland måste man välja.
Ska jag våga ta i det sista och kämpa för guldet
när det en stor chans att jag ramlar ihop och inte ens kan ta mig i mål?
Eller ska jag nöja mig med ett silver?
 
Jag ägde en gång en guldmedalj,
men den var ändå utom räckhåll.
Jag visste att jag hade den,
att den var min,
men jag fick aldrig chansen att se den framför mig.
Kunde aldrig känna att den verkligen tillhörde till just mig.
Oroades hela tiden av att någon skulle ta den ifrån mig,
när jag inte var där och vaktade den.
 
Jag ägde en gång en guldmedalj,
men jag slängde bort den.
Plötsligt kändes den inte lika värdefull längre.
Silver blänker mycket finare än guld.
Jag kan beundra min silvermedalj så ofta jag vill.
Jag kan hålla i den,
jag kan röra den.
Jag har förlorat ett pris,
men vunnit ett annat.
Jag vet inte om jag gjorde rätt som slängde bort mitt guld,
sånt vet man inte förrän efteråt.
Jag valde att gå den säkra vägen,
ibland är det den bästa.
Ibland den värsta...
 
Idag äger jag en silvermedalj.
Jag beundrar den varje sekund.
Kanske silver inte är så dåligt ändå.
Ibland kan det till och med
vara bättre än en guldmedalj.

När vi för en gångs skull har idrott i skolan så är jag hemma..

Publicerat: 2013-03-26 | 16:35:42 i Ida ;D
Igår kväll så skulle jag hälsa på teatern igen, eftersom jag kanske ska börja där till hösten. Jag såg verkligen fram emot det!
Jag hade haft ont i huvudet hela dagen, men tagit några tabletter så det kändes ändå okej.
Efter skolan så gick jag och Louise in till stan för att köpa en present till Amanda som fyller år på fredag ;) Hoppas att du blir nöjd! När Louise åkte hem med Gunnar så gick jag hem till Colin. Bara tio minuter efter att vi hade sagt hejdå och jag skulle gå till teatern så började jag att må jätteilla! :( Min huvudvärk blev bara värre och värre och min nya tablett hjälpte inte alls. Så jag åkte hem rätt tidigt och struntade i teatern..
 
Idag vaknade jag vid den vanliga tiden och mådde fortfarande inte alls bra. Så det blev en dag hemma idag.. Hoppas att jag mår bättre imorgon och kan gå till skolan! Hatar att bara vara hemma och inte kunna göra något xD Låg i sängen till halv 11 i morse, vilket inte alls är likt mig! Jag mår fortfarande likadant nu och hoppas på att det inte blir värre...
 
http://ask.fm/IdaaJohanssonn
Glöm inte att ställa en anonym fråga :D Vill ha en massa mer frågor, det var jättekul ju! Trots att vissa frågor var en aning konstiga....
 
Hahahahahahaahah!

Plugg i studiehallen var det här ja...

Publicerat: 2013-03-23 | 16:36:15 i vänner<3
 
Vi pluggade den första timmen, sen gick det bara utför... xD

Jag börjar få långt hår igen!

Publicerat: 2013-03-23 | 16:33:03 i Ida ;D
Kan nästan sätta upp det i en slags knut utan att det lossnar :D Just nu är jag inne på att spara till långt hår, men det var jag förut också, så klippte jag av det i alla fall xD Så får väl se om jag skulle råka ändra mig igen, men det är snart tre år sen jag hade längre hår än till axlarna.. Så det skulle vara roligt att ha långt nu igen !

Lite smått och gott

Publicerat: 2013-03-15 | 22:19:33 i vänner<3
Detta är anledningen till att min gode vän Colin kallas för Kossan. Såhär ser det ut när man söker på hans namn på google! xD
Relaterade sökningar: Kor på bete
Hahahahahah xD
 
Denna är från när jag och Amanda åt på donken idag. Ville bara visa att båda de här innehåller 2000 kcal, och jag tyckte att det var väldigt komiskt om man kollar på skillnaden i stroleken...
 
Hahahah vad är detta???

tog fel buss och hamnade mitt ute i ingenstans!

Publicerat: 2013-03-15 | 20:06:00 i vänner<3
Hejsan!
just nu sitter jag och Amanda på bussen hem, och vilken kväll vi har haft! Usch tror mitt hjärta slog dubbla slag ett ganska bra tag.

Efter att ha gått runt på stan ett tag och haft det trevligt så skulle vi åka hem med bussen vid halv 7. Vi visste att det skulle vara en buss som skulle ta väldigt många konstiga småvägar, så därför reagerade vi inte så mycket när vi inte riktigt kunde känna igen var vi befann oss.
- Tänk om vi är på fel buss, sa Amanda och skrattade.
vi åkte vidare och efter ett tag var vi helt ensamma på bussen. Chauffören stannade plötsligt till och började backa in på en rondell. Både jag och Amanda höll med om att detta inte kändes bra alls. Vi tänkte gå fram och fråga vad som hände, men då såg jag några skyltar som det stod 'Söderåkra' och 'Karlskrona' på. Vi var alltså på rätt väg!

men plötsligt så svängde bussen runt och började köra bort från skyltarna. Lamporna släcktes och vi såg med panik på varandra innan vi gick fram. Jag gick först..
- Ursäkta, sa jag till chauffören,
han ryckte till riktigt ordentligt. Det såg ut som att han hade sett ett spöke! xD
- Vad i... Sa han bara.
- Var är vi?
- Vart ska ni?!
- Till Bergkvara, svarade jag med väldigt pipig röst xD
han förklarade att vi var på helt fel buss och att vi nu var på väg tillbaka till Kalmar. Han sa att vi skulle gå av vid Ljungbyholm och vänta på nästa buss, som skulle komma om ca 20 minuter.

Jag har nog aldrig känt mig så nervös i hela mitt liv! xD började till och med hicka och både jag och Amanda enades om att detta var ett äventyr vi sent ska glömma! Hahaha! Nu sitter vi på bussen hem, den rätta! Vi hade verkligen en toppenchaufför och jag är så otroligt glad att jag inte var ensam i en sån här situation! Är också glad att vi lyckades tajma in bussen så bra, så att vi inte hade behövt vänta i Ljungbyholm flera timmar!!
 

Sjuk...

Publicerat: 2013-03-12 | 18:42:30 i djur
Att åka till skolan idag var absolut ingen bra idé :/ Men jag tänkte ju att det kanske skulle kännas bättre under dagen, men istället blev det bara värre. Och självklart kunde jag inte bestämma mig för att åka hem förrän vid 12, då jag var tvungen att vänta två timmar på nästa buss! Hann iaf vara med på genomgången i kemin innan jag var tvungen att gå. jag känner mig lite bättre nu, men tror ändå att jag har lite feber fortfarande...
 
Precis som alla andra så är du så himla söt!! Men det är en speciell känsla man får för just bara dig när du alltid ska lägga dig i knät och sova, alltid ska springa efter en och när man försöker få dig att äta. Du är så go!!

Har döpt denna lilla flickan till Bambi ;) Eftersom hon går så ostadigt, hon ser ut som Bambi på hal is.. En del av min eftermiddag/kväll tillbringas alltid ute hos henne och alla andra får och lamm. Älskar bonde-livet! :D

kvällen hos Therese!

Publicerat: 2013-03-09 | 14:00:00 i vänner<3
Hallå alla mina läsare!
Just nu sitter jag på bussen hem från Therese där jag har spenderat natten ^^ efter att ha varit med kompisar hela förra helgen och kvällen igår så ska det faktiskt bli rätt skönt att bara vara hemma ikväll och kolla på melodifestival-finalen med mamma och pappa! Jag är inte så förtjust i vanliga hemma-kvällar på helgerna men ibland är det rätt skönt! :)

Kvällen igår var jätterolig! Jag följde med Therese hem efter skolan och lite senare så åkte vi på tae kwon do. Hon och Jonna ska börja där, men jag tror inte att det är något för mig xD men alltid kul att prova nya saker!
Efter det så åkte vi hem till henne för en taco-kväll tillsammans med Colin och André. Det första som hände var att Colin lyckades ta fel buss! xD förstår inte hur men allt är tydligen möjligt för vissa personer....
när vi alla var samlade i köket så sa André en sak.
- Jag vågar inte öppna ugnen, tänk om katten hoppar in.
Jag skrattar till och med nu när jag skriver om det! Vilka goa vänner jag har! :D

Jag kan också säga att efter gårdagens biljardmatch så kan jag konstatera att jag varken har bollsinne/bollkontroll, bra pricksinne och dåligt tankesätt i spel i sporter. Vad är jag bra på egentligen...?

Dagen idag började med en pannkaksfrukost. Både jag och Therese var helt värdelösa på att steka pannnkakor så dom blev väl sådär... Haha men dom gick ner ändå! :)

En lite sådär vanlig onsdagskväll

Publicerat: 2013-03-06 | 20:14:06 i skolan
Nu är vi mitt i veckan och det är ofta nu som folk börjar längta till helgen. Jag har aldrig riktigt förstått det...
Visst är det skönt att vara ledig och ibland hittar man på riktigt roliga saker på helgen, men just nu uppskattar jag faktiskt varje dag! :) Men just nu längtar jag tills fredag, då matteprovet är gjort. Jag borde egentligen plugga nu men jag orkar verkligen inte... den här veckan har varit jättekonstig än så länge...
 
Jag var helt slut hela måndagen av någon konstig anledning... Så då ville jag faktiskt bara åka hem från skolan och sova! Jag somnade redan vid halv tio på kvällen och sov jättegott hela natten!
 
På tisdagen var jag superpigg hela dagen! Och även på kvällen... Kunde inte somna förrän vid 3 på natten...
 
Så idag har jag haft huvudvärk som har kommit och gått hela dagen och har inte alls känt mig bra. Jag och Therese gick och la oss på en soffa i korridoren och jag somnade nästan.. Det var jättehärligt!!
Men jag har gjort franskaprovet och ändå haft en väldigt bra dag tack vare mina kära kompisar! :)
 
Vi fick små bebisar igår!!! :D Små söta lamm! Har inte hunnit fota dem än, men det är 7 stycken!! :D Jag är redan helt förälskad i dem <3
 
 
Kolla min superläskiga bild xD Jag blir rädd för den i alla fall...
 
Måste bara berätta om en rolig sak som hände i skolan idag xD Usch det var så pinsamt!!! Jag och Colin gick i korridoren och så knuffade han mig flera gånger så att jag nästan åkte in i en klunga med en massa människor, men ändå så löst så att jag inte skulle göra det. Då sa jag att han vågar ju inte knuffa in mig i en folkmassa på riktigt. Precis när jag sa det så passerade vi en datasal full med människor, och då knuffade han in mig i den och stängde dörren och höll emot. Jag fick för mig på något sätt att han hade låst så jag försökte låsa upp, men istället så låste jag dörren och försökte öppna samtidigt xD Ni kan ju gissa vilka blickar jag fick utav läraren och alla elever när jag stod där och försökte komma ut... De måste ju ha tyckt att jag var en riktig idiot.. Först kommer in och stör på deras lektion, och sen inte kunna komma ut därifrån! xD
Usch det var hemskt just i den stunden, men när jag väl fick upp dörren kunde jag knappt stå upp för att vi skrattade så mycket!
Dumma Kossan.....
 
Nu kommer jag att få mardrömmar av min bild...

<3

Publicerat: 2013-03-04 | 17:56:26 i
 

Ida tänker... (wow)

Publicerat: 2013-03-03 | 14:20:00 i sånt där jag skriver för att jag inte har något liv
Lördagskvällen/natten tillbringades hemma hos Louise tillsammans med Emma! :) Vi hade väldigt roligt när vi kollade på melodifestivalen och alla showerna vi gjorde i 7:an, 8:an & 9:an ;) Gud vilka minnen som dök upp..
 
Man kom plötsligt ihåg vad man tyckte om alla då, och hur mycket de tankarna har förändrats om man jämför med idag. Jag kom plötsligt på att den och den personen umgicks jag jättemycket med då, var är de idag? Hur längesen är det inte jag såg dem? Konstigt att allt kan förändras så mycket på ett par år...
Det känns så långt borta och ändå var det inte så längesen...
 
Vi kom plötsligt på hur kul vi faktiskt hade det i högstadiet. Även om jag trivs väldigt bra i min nya klass så kan jag inte låta bli att sakna framförallt 9:an väldigt mycket. Det var då jag fick de flesta utav de vänner som jag umgås med idag, förutom Amanda, Louise och Emma som jag har hängt ihop med sen i 7:an. Vi hittade varandra på en gång! Amanda har jag ju varit med sen vi var små ^^
 
Men vi i tjejgänget, vi skapade någon speciell humor på något sätt. Vi hade våra interna skämt som jag inte kan berätta för någon annan. Det var så otroligt mycket enklare att skaffa nära kompisar när man var 13 än när man är 16. Det går ju, men det tar så otroligt mycket längre tid! Men egentligen var de tre nästan de enda kompisarna jag hade i 7:an och en bra bit in i 8:an...
Så på det sättet har gymnasiet börjat mycket bättre. Tycker redan att man känner alla från klassen och de flesta från den andra klassen, plus några andra människor från andra program.
 
I 7:an skapades också ett populärt gäng direkt när vi började. Jag kommer ihåg att man hade en sån otrolig respekt för dem! När de pratade med en kände man sig jättespeciell xD Något sånt gäng tycker inte jag att vi har nu, tack och lov!! Det var bara jobbigt ju...
Dessutom var det en massa drama i 7:an. En massa skitsnack och alla skulle verkligen trycka ner alla! Så är det inte heller nu, vilket jag också tackar för!
 
Jag är jättenöjd med gymnasiet än så länge, men jag kan ändå inte låta bli att sakna högstadiet lite.. Vi hade ändå väldigt kul!
 
Men vad härligt det är att slippa slöjd!!!!!
 
 

Bowling!

Publicerat: 2013-03-02 | 10:47:00 i vänner<3
Tack för igårkväll! Jag hade jättekul, det blev verkligen lyckat!
 
Efter skolan, runt 4-tiden, gick jag, Amanda, Louise och Jonathan och åt på Italia. Priserna var inte det bästa om jag säger så... Men gott var det! Jag tog en skaldjurssallad, och var tvungen att ta kort på den. Så himla fin!
 
Sen gick vi och mötte upp Bobbo som jag inte har träffat sen i augusti då vi var på bio. Så himla härligt att se honom igen!!
Vi 5 gick runt lite på stan ett tag innan vi gick och mötte Haris.
 
Vi bowlade mellan 7 & 9. Var jätteorolig att två timmar skulle bli för drygt, men vi hade kunnat hålla på mycket längre! Det blev en hel del skratt, applåder, hån och ilska xD Det gick faktiskt väldigt bra för mig i början. Jag slog några strike's och ledde ett tag. Men sen hände något som gjorde att jag blev jättesur! xD
 
Jag slog en strike och blev överlycklig, men tydligen var det min tur igen efter det.. Eftersom man får tre slag på sig oavsett vad den sista omgången. Det missade vi. Så jag slog en strike och sen var det Louises tur. Hon fick klotet i hålen på sidorna på båda kasten. Jag skrattade så mycket åt henne! xD Sen visade det sig att hon hade kastat på mina kast, så att det räknades in på min poäng....
Antar att jag förtjänade det ^^ Hahahhaha väldigt ironiskt när man tänker på det!!
Jag hade vunnit det gamet om det inte hade varit för det. Jonathan vann med två poäng över mig...
Och efter det gick det bara utför för mig!!
 
Haris sa att jag var den sämsta spelaren av alla, så mitt mål var egentligen att få högre poäng än honom. Han kom sist av alla ;) Hahaha! Och gissa vem som vann totalt..?
Amanda!
Hon hade sån himla tur! Fick strike efter strike efter strike. Vi tyckte inte om henne efter det...
 
 
Efter bowlingen gick vi till donken och käkade, skrattade och pratade lite mer. När vi skulle gå till bussen sen så började jag och Bobbo att sjunga the phantom of the opera. En tant med en hund gick förbi och sa att det lät riktigt bra! Hahahaha! Förstår inte hur hon vågade gå fram till ett ungdomsgäng vid kvart i 11 på kvällen, men hon var väldigt gullig ^^ Vet dock inte om jag ska tro på det hon sa...
 
Kom hem runt halv 12 igår och var helt slut! Men tiden gick otroligt fort måste jag säga! Jag hade jättekul, och det såg ut som att alla andra också hade det. Vi måste göra något liknande snart igen tycker jag!! Är så glad att jag har så fina vänner! :') Trots att vi skrattar åt varandra och skojbråkar hela tiden! xD

RSS 2.0