sommar hiss/diss

Hej :) nu börjar solen komma fram och det börjar bli riktigt varmt. Nu är det sommar på riktigt! Jag tänkte att jag skulle göra en liten hiss och diss om sommarn (japp, hade skittråkigt xD) och jag satt vid den gamla datan så det fick bli nån enkel bild =)



sommarlov - det finns inget bättre än när man får springa ut från skolan för sista gången på länge. Äntligen börjar sommarlovet!

sola - Det är så fint när folk är solbrända. Men man solar ju inte bara för att bli brun, det är himla mysigt också att bara ligga där i solen på en tunn madrass och känna solstrålarna blända in i kroppen.

bada - när det är varmt ute finns det inget bättre än att bara slänga sig i det kalla vattnet!

Grillkvällar - solnedgången, god mat.. Inget går upp mot en riktig grillkväll!




regniga, blåsiga & molniga dagar - När man hade tänkt gå ut i solen och öppnar ytterdörren upptäcker man att det är ett riktigt skitväder ute! Blä för allt utom soliga och varma sommardagar!!

långtråkigt sommarlov - alla kompisarna är bortresta, dina föräldrar jobbar och har inte fått semester än, och här sitter du ensam inne på ditt rum. Blä för långtråkiga sommarlov!!

myggor - visst hör dom till sommarn, men går det inte lite väl långt när man nästan har kliat sönder sig själv? Myggbett vill vi inte ha!!




Kommentarer
Postat av: Amanda N

HAHHA Kul ide men ida World :P XD

2010-06-16 @ 19:55:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback