tog fel buss och hamnade mitt ute i ingenstans!

Hejsan!
just nu sitter jag och Amanda på bussen hem, och vilken kväll vi har haft! Usch tror mitt hjärta slog dubbla slag ett ganska bra tag.

Efter att ha gått runt på stan ett tag och haft det trevligt så skulle vi åka hem med bussen vid halv 7. Vi visste att det skulle vara en buss som skulle ta väldigt många konstiga småvägar, så därför reagerade vi inte så mycket när vi inte riktigt kunde känna igen var vi befann oss.
- Tänk om vi är på fel buss, sa Amanda och skrattade.
vi åkte vidare och efter ett tag var vi helt ensamma på bussen. Chauffören stannade plötsligt till och började backa in på en rondell. Både jag och Amanda höll med om att detta inte kändes bra alls. Vi tänkte gå fram och fråga vad som hände, men då såg jag några skyltar som det stod 'Söderåkra' och 'Karlskrona' på. Vi var alltså på rätt väg!

men plötsligt så svängde bussen runt och började köra bort från skyltarna. Lamporna släcktes och vi såg med panik på varandra innan vi gick fram. Jag gick först..
- Ursäkta, sa jag till chauffören,
han ryckte till riktigt ordentligt. Det såg ut som att han hade sett ett spöke! xD
- Vad i... Sa han bara.
- Var är vi?
- Vart ska ni?!
- Till Bergkvara, svarade jag med väldigt pipig röst xD
han förklarade att vi var på helt fel buss och att vi nu var på väg tillbaka till Kalmar. Han sa att vi skulle gå av vid Ljungbyholm och vänta på nästa buss, som skulle komma om ca 20 minuter.

Jag har nog aldrig känt mig så nervös i hela mitt liv! xD började till och med hicka och både jag och Amanda enades om att detta var ett äventyr vi sent ska glömma! Hahaha! Nu sitter vi på bussen hem, den rätta! Vi hade verkligen en toppenchaufför och jag är så otroligt glad att jag inte var ensam i en sån här situation! Är också glad att vi lyckades tajma in bussen så bra, så att vi inte hade behövt vänta i Ljungbyholm flera timmar!!
 

Kommentarer
Postat av: Richmond

hahaha bra jobbat ;)

2013-03-21 @ 21:42:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback